Samsung Galaxy Chromebook 2 apare în prima randare; Se lansează la începutul anului viitor

Samsung
Samsung Galaxy Chromebook 2 apare în prima randare; Se lansează la începutul anului viitor

Samsung a lansat în 2020 modelul Chromebook 2, unul dintre cele mai premium laptop-uri bazate pe Chrome OS disponibile. Aparent, acesta va primi un succesor – Galaxy Chromebook 2. Prin intermediul lui Evan Blass, avem astăzi prima imagine pentru presă cu acesta.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Zvonacul declara încă de acum câteva săptămâni că compania sud-coreeană lucrează la un nou model de Chromebook premium. Vedem mai jos că designul noului Samsung Galaxy Chromebook 2 este foarte similar cu predecesorul. Totuși, poziționarea porturilor este diferită și observăm modelul în două culori: Fiesta red (roșu) și Mercury Grey (gri).

Samsung
Samsung

Spre deosebire de predecesor, culoarea lui Galaxy Chromebook 2 se extinde inclusiv pe laterale, iar pe roșu arată extrem de bine. Avem de-a face cu un notebook 2-in-1, convertibil, cu construcție metalică. Prezintă margini destul de înguste, cât să încapă și un webcam, o tastatură full-sized, un stylus S-pen, două porturi USB Type-C, un jack de 3.5mm, card microSD și butoane de volum.

Nu avem însă informații despre specificațiile lui Galaxy Chromebook 2. Ne putem aștepta însă să integreze un procesor mai puternic și (sperăm) un sistem mai bun de răcire. De asemenea, Samsung ar trebui să mai lucreze și la bateria dispozitivului, întrucât prima generație nu avea o autonomie prea bună.

Compania sud-coreană a lansat recent și laptop-uri cu Windows 10 la bord: Galaxy Book Flex 2, Galaxy Book Flex 2 5G, Galaxy Book Ion 2 și Notebook Plus 2. Toate acestea sunt laptop-uri cu procesoare Intel de a 11-a generație, oferind performanță crescută și autonomie mai bună. Nu știm încă când vom vedea noul Chromebook. Este posibil ca Samsung să îl prezinte totuși în cadrul CES 2021, în luna ianuarie a anului viitor.

Visits: 96