Samsung Galaxy Chromebook 2, dezvaluit de catre leakeri

In randul pasionatilor de gadget-uri produse de Samsung, Galaxy Chromebook Intaiul a fost primit destul de bine.  Design-ul acestuia, specificatiile bune si  stylus-ul inclus au fac din acesta un laptop interesant, insa comunitatea a fost putin descurajata de pretul mare (999 de dolari) si de durata de viata cam scazuta a bateriei.

Samsung incearca sa remedieze situatia cu viitorul Galaxy Chromebook 2, care, intamplator, tocmai si-a facut aparitia pe net sub forma de leak-uri. Imaginile surprind un model care nu este prea diferit de predecesorul sau in materie de aspect. Producatorul a decis sa ofere o noua culoare predominanta si sa rearanjeze dispunerea porturilor si a sloturilor.

Bineinteles, diferentele-cheie se vor resimti in specificatiile acestuia. Galaxy Chromebook 2 ar avea sanse mari sa faca uz de tehnologii performante, mai ales odata cu lansarea chip-urilor mobile de generatia a 11-a de la Intel. Daca Samsung va acorda mai multa atentie duratei de viata a bateriei si va incorpora performantele grafice de ultima generatie, atunci ne asteapta o lansare foarte interesanta. De altfel, compania ar putea gestiona mai bine pretul unui astfel de model, in cazul in care seria ar opta pentru chipset-urile produse de MediaTek.

Mai sunt doar cateva luni pana la CES 2021. Cu putin noroc, Samsung va prezenta oficial noul Galaxy Chromebook 2 cu ale sale specificatii

Visits: 35