Noul simulator de curse Next Level Racing GT Lite ajunge în România

Pentru unii pasionaţi de curse nu e de ajuns să se joace pe consolă sau PC, ci au nevoie şi de un rig pe măsură, care să simuleze experienţa autentică a curselor. MGT Educational a anunţat disponibilitatea în România a noului simulator de racing Next Level Racing GT Lite Folding Cockpit. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

MGT Educational, furnizor important de accesorii de gaming în România şi specializat în distribuţia de produse şi soluţii IT a anunţat disponibilitatea acestui simulator de curse. Next Level Racing GT Lite este un cockpit proiectat pe baza părerilor gamerilor şi utilizatorilor. Este preluat şi inputul de la comunităţile de gaming axate pe racing. Acest cockpit are un design inteligent, util pentru cei cu spaţiu limitat acasă. Atunci când nu este folosit, GT Lite Folding Cockpit poate fi pliat, eliberând astfel mult spaţiu în cameră.

Ca performanţe, avem un sistem ajustabil, care oferă multiple posibilităţi de montare a echipamentelor electronice, dar şi opţiuni de ajustare a acestora. Volanul, schimbătorul şi pedalele pot fi reglate pentru a asigura utilizatorilor cea mai bună şi cea mai comodă poziţie pentru curse. GT Lite este compatibil cu pedalele şi volanele de la producători ca Logitech, Thrustmaster şi Fanatec. Putet instala şi volane ce au opţiuni de montare prin prindere. Suportul de fixare pentru schimbătorul de viteze poate fi montat atât pe stânga, cât şi pe dreapta, pentru diversitate.

Utilizatorii au o poziţie realistă pentru experienţa de racing şi flexibilitatea aferentă. Indifernet de statură şi dimensiunea jucătorului, experienţa va fi autentică. Scaunul simulator Next Level GT Racing Lite este disponibil la eMAG la suma de . Un simulator pentru pasionaţii de zbor va sosi la început de 2021.

Visits: 37