Inhuman Resources este un serial Netflix pe care ar trebui să îl urmărești dacă ești fan Ozark

Inhuman Resources

Printre activitățile pe care mulți dintre noi le-au avut în perioada pandemiei s-a numărat și vizionarea de filme sau seriale. Netflix a fost platforma luată cu asalt de către public, iar aici aflați că există și un titlu numit Inhuman Resources. Este un serial pe care ar trebui să îl urmărești dacă ești fan Ozark și din rândurile de mai jos afli de ce!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând trebuie să știi că acest titlu poate fi considerat un echivalent francez al serialului Ozark. Numele în română este Derapaje, sau Dérapages în franceză. A fost lansat la mijloc de lună mai 2020 și este recomandat să îl vedeți cu audio în lb. franceză pentru că versiunea dublată se simte ciudată, ca în cazul oricărui alt film sau serial.

Inhuman Resources

Inhuman Resources are un singur sezon momentan și doar 6 episoade cu durată de 50-60 minute. Aduce și cu Breaking Bad prin segmentul dramă din care face parte. În prim plan îl avem pe Alain Delambre (Eric Cantona), un familist convins care ajunge la capătul puterilor. Este un șomer de 57 ani, atras de o ofertă de muncă tentantă, dar lucrurile iau o turnură negativă atunci când își dă seama că este un pion într-un joc corporatist crud.

Îi este oferit un job bine plătit, dar ulterior lucrurile se înrăutățesc. Ajunge să fie parte într-o situație de luare de ostatici falsă pusă la cale de CEO-ul companiei care l-a angajat. Cu toate acestea Alain are un plan propriu, deturnând situația cu ostaticii pentru beneficiul personal.

Trailer Inhuman Resources:

[embedded content]

Show-ul ar fi inspirat dintr-o poveste reală dar nu bazat pe persoane sau întâmplări din realitate. Apropo de actorul Eric Cantona, acesta este un fost fotbalist francez care a jucat la Manchester United în anii 90. A purtat tricoul cu numărul 7 care ulterior avea să ajungă la David Beckham și Cristiano Ronaldo.

Revenind la serialul Inhuman Resources, acesta are un moment final plin de suspans pentru un al 2-lea sezon. Cei interesați îl pot urmări chiar acum pe Netflix de aici!

Visits: 78