LG Bendable Cinematic Sound OLED este un nou ecran flexibil destinat gaming-ului; Îl vom vedea în cadrul CES 2021

LG Bendable
LG Bendable Cinematic Sound OLED este un nou ecran flexibil destinat gaming-ului; Îl vom vedea în cadrul CES 2021

Deși LG nu oferă momentan telefoane cu ecrane flexibile, compania sud-coreeană se gândește să ofere tehnologia pe ecrane mai mari. Aflăm astăzi că LG va prezenta în premieră un monitor / televizor cu diagonală generoasă, flexibil, în cadrul târgului tehnologic CES 2021. Acesta se va putea curba și emite sunete, chiar dacă nu prezintă difuzoare. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În mod inedit, LG Bendable Display va avea un difuzor, dar nu unul tradițional. La fel cum am putut vedea deja pe smartphone-urile Huawei, acesta va integra difuzoare în display. Astfel, LG va folosi aceeași tehnologie regăsită pe smartphone-uri pentru a integra un strat de 0.6mm care va vibra și va asigura experiența acustică. LG susține că tehnologia va face ca sunetul să pară că vine exact de la oamenii sau obiectele de pe ecran.

LG Bendable

Ecranul OLED are o diagonală de 48 de inch, mergând mai mult spre segmentul TV. LG s-a gândit și la acest lucru, astfel că la nevoie, ecranul se poate utiliza în formă plată pentru vizionarea filmelor și serialelor. Totuși, gamerii s-ar putea să prefere un display curbat. Este clar că este destinat gaming-ului. Acesta  suportă refresh rate adaptiv (120Hz) și are un timp de răspuns de doar 0.1 ms. Compania promite și funcții pentru confortul ochilor, o caracteristică importantă pentru sesiunile lungi de gaming.

LG Bendable Display 48-inch Cinematic Sound OLED (sau CSO) va fi prezentat în cadrul CES 2021, alături de ecranele OLED transparente și posibil noi televizoare rulabile. Nu cunoaștem încă când vom vedea acest tip de monitoare pe piață. LG obișnuiește să prezinte multe prototipuri în cadrul CES, dar lansările întârzie. La fel cum a fost și cazul lui LG Signature OLED R, primul televizor rulabil al companiei. Acesta este disponibil doar în Coreea de Sud, după 4 ani de la prezentarea conceptului.

Visits: 38