The Elder Scrolls 6 – Bethesda ne oferă un posibil indiciu

Anunțat în 2018, The Elder Scrolls 6 este poate unul din cele mai așteptate jocuri. Chiar și așa, Bethesda nu s-a sfiit să ne taie craca de sub picioare atunci când jupânul Howard a declarat că vor trece ani buni până când jocul își va face apariția pe rafturi.

După lupte seculare și un număr astronomic de mod-uri fan-made pentru Skyrim, iată că observăm ceva straniu pe Twitter. De sfântul nostru revelion, Bethseda a postat o urare puțin cam misterioasă, iar fanii își fac cruce, se învârt în loc de trei ori și scuipă să nu fie deochi referința la The Elder Scrolls 6.

Mințile luminate și conspiraționiștii gaming-ului s-au pus să descifreze urarea aparent banală: „Transcribe the past and map the future.”  Iar amplasamentul lumânărilor pare a fi sursa scandalului. De altfel, transcribe the past ar putea fi indicat de lumânarea plasată pe hartă în Solitude, o regiune importantă în The Elder Scrolls V: Skyrim. Urmând logica aceasta, fanii au motive să creadă că următorul joc din serie se va desfășura în provincia Hammerfell, după cum este marcat de a doua lumânare – map the future.

The Elder Scrolls 6 – E la modă să faci pe misteriosul

În geografia Tamriel-ului, Hammerfell este casă pentru poporul Redguard și regiune învecinată cu Alik’r Desert (ăia care au băgat Elder Scrolls Online la greu știu despre ce vorbesc). Iar coincidența face că și trailerul pentru Elder Scrolls 6 pare să prezinte fix această regiune.

Ce-a de-a treia lumânare este cel mai probabil ceva șmecherie care să ne dea apă la moară. Este plasată lângă niște monede care fac parte din ediția fizică de colecție pentru ESO: Greymoor. Aici, lucrurile devin dubioase, poate intenționat făcute să debusoleze fanii Elder Scrolls. Dar cine știe? Omul este o ființă ale cărei trăsături caracteristice sunt speranța și încăpățânarea. Vor mai trece încă vreo două ciume, Al Treilea Război Mondial și vreo distopie creată de Skynet, dar hei, fruntea sus, încă tre’ să ne jucăm The Elder Scrolls 6…Cândva…

Visits: 65