Bose Sport Open Earbuds este o nouă pereche de căşti TWS pentru cei sportivi

Bose e în general un brand pe care îl asociem cu boxe şi căşti destinate audiofililor, cei care savurează muzica în tihnă acasă. Ei bine de această dată îi vedem atacând zona celor care îşi petrec timpul făcând jogging şi utilizând căşti în vreme ce fac activităţi sportive. E vorba despre Bose Sport Open Earbuds, detaliate mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face aici cu o pereche de căşti TWS, care se clipseaza pe ureche şi includ o secţiune ce trece în spatele urechii. Scopul Bose este să livreze muzică la cea mai înaltă calitate fără a obstrucţiona sunetele mediului din jur. Practic ei nu mizează prea mult pe anularea zgomotului şi au gândit acest produs pentru cei care preferă să fie mereu conectaţi la mediul din jur. E important mai ales dacă vrei să auzi claxoane, că te strigă cineva sau pur şi simplu păsările din parc.

E şi ideea accea că unora nu le place să le fie înfundat canalul auditiv şi să se creeze un “sigiliu”. Bose numeşte tehnologia sa OpenAudio, iar ea ajuta că sunetul să fie livrat direct în canalul auditiv, fără scăpări şi lăsând urechea expusă. Conceptul e inspirat de la Bose Frames, ochelarii lansaţi de Bose cu câţiva ani în urmă, care integrau boxe pe rame. După cum observaţi şi în fotografii, o parte din Bose Sport Open Earbuds este în spatele urechii şi alta deasupra şi în faţa urechii, spre tâmplă.

Fiecare “bud” cântăreşte 14 grame şi măsoară 48 mm x 55 mm. Include şi anulare a zgomotului provocat de vânt la apeluri telefonice. Există şi compatibilitate Bluetooth 5.1 şi un singur buton multifuncţional utilizat pentru control de muzică, răspuns la apeluri şi declanşarea asistentului virtual. Autonomia este de 8 ore, iar căştile au certificare IPX4 pentru rezistenţă la apă şi perspiraţie.

Produsul costă 199 dolari.

Visits: 55