Shadow of the Tomb Raider pe PS5 la 4K arată foarte bine!

Chiar dacă nu sunt un împătimit al seriei, trebuie să admit că Shadow of the Tomb Raider este unul din cele mai mișto jocuri produse de Eidos.

În cele din urmă, titlul din 2018 a reușit să mă captiveze într-o oarecare măsură datorită elementelor de level design și esteticii interesante pe care grafica o oferă. Fanii, pe de altă parte, l-au aplaudat în unanimitate. Fiind un joc destinat inițial hardware-ului last-gen, Shadow of the Tomb Raider revine pe ecranele fanilor, de data aceasta ca parte a jocurilor gratuite pe care le poți butona pe PS5.

Shadow of the Tomb Raider

Varianta next-gen (sau,hai, current-gen, că deja suntem în 2021) poate fi jucată de toți abonații PlayStation Plus. Dar cireașa de pe tort este rezoluția 4K la care jocul rulează pe PS5. Și pe bună dreptate, jocul arată foarte bine, mai ales pentru că se bucură de performanțele hardware-ului de ultimă generație.

Un showcase de 9 minute îți oferă o mostră din aventurile care o așteaptă pe Lara Croft, iar comunitatea chiar aplaudă cu încântare faptul că un astfel de titlu este oferit gratuit prin intermediul PS Plus.

Până la urmă, mai-mai că te încălzește pe suflet să vezi cum jocuri bune, unele chiar foarte bune, își fac loc în repertoriul creațiilor care sunt onorate cu versiuni îmbunătățite, în concordanță cu standardele actuale impuse hardware-ul cu potențial. După cum se vede, Lara Croft ediția 2018 este un exemplu destul de elocvent.

Visits: 56