[CES 2021] Designul dronei Sony Airpeak a fost dezvăluit

Airpeak
[CES 2021] Designul dronei Sony Airpeak a fost dezvăluit

Despre drona Sony Airpeak scriam în urmă cu câteva săptămâni când aceasta primise un singur teaser. De această dată, designul este dezvăluit și se pare că este cea mai mică dronă care poate susține un aparat foto mirrorless – Sony Alpha.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Airpeak marchează intrarea companiei japoneze pe un segment de piață nou – dronele. Noul dispozitiv vizează în special cameramanii și pasionații de fotografie. Sony a explicat că vor lansa Airpeak în “încercarea de a contribui la evoluția dronelor și să genereze valoare la cel mai înalt nivel pe această piață în continuă creștere”. Mai jos avem și clipul oficial de prezentare a noii drone.

[embedded content]

Doar designul a fost dezvăluit momentan, specificațiile fiind încă un mister. Sony declară totuși că Airpeak este o dronă precisă și oferă imagini stabile și dinamice. Mi se pare foarte interesant faptul că folosește un aparat Sony Alpha pentru filmare. Calitatea imaginilor surprinse cu un astfel de aparat este mult mai bună decât o cameră integrată, iar designul este mult mai versatil. În acest fel upgrade-ul devine mult mai simplu și fără bătăi de cap.

Airpeak

Sony ar putea avea un succes neașteptat odată cu lansarea acestei drone. Recent, compania DJI a primit interdicție din partea Guvernului SUA, astfel că nu mai poate folosi tehnologia americană. Prin urmare, Airpeak are cale liberă și ar putea deveni un hit, cel puțin în occident.

După cum era anunțat încă de acum săptămâni, Airpeak ar trebui să sosească în primăvară, debutând în același timp și ca un nou brand aflat sub umbrela Sony.

Visits: 131