Indiana Jones revine într-un joc prezentat de Bethesda

La asta chiar nu mă așteptam. Indiana Jones revine în format digital prin intermediul celor de la Bethesda. Iar vestea este chiar bună, deoarece în spatele proiectului stau oamenii de la MachineGames. Adică tot aceia responsabili pentru Wolfenstein: The New Order. Vestea a venit de la publisher prin intermediul Twitter.

Teaser-ul postat de Bethesda este sumar și ne prezintă câteva elemente specifice universului Indiana Jones, printre care și celebrul bici. Nu pot să nu aud melodia specifică de pe fundal. Iar ca să ne asigure că este vorba despre celebrul aventurier, spre finalul teaser-ului vedem și logo-ul Lucasfilm Games

Acesta pare a fi primul proiect al noului studio Lucasarts Games, a cărui existență a fost anunțată chiar ieri. În mod automat, lumea a asociat numele cu Star Wars și nu cred ca s-a așteptat cineva la un joc bazat pe Indiana Jones. Aceasta pare a fi și prima mișcare pe care Microsoft o face după ce a achiziționat Bethesda și toate studiourile afiliate. O să mai curgă ceva timp până să vedem jocul, însă măcar știm că este în lucru, iar producător va fi Todd Howard. Acesta s-a mai ocupat în trecut de Elder Scrolls și Fallout și este un nume cunoscut în industrie. Mai mult de atât, jocul va avea o poveste originală și nu se va baza pe niciunul dintre filmele Indiana Jones.

Visits: 183