Orange introduce postul de televiziune Eurosport 4K în grila de programe TV

Eurosport 4K

La mijloc de săptămână vine o veste importantă pentru abonații Orange, aceea că postul Eurosport 4K a intrat în grila de programe a operatorului. Acest canal TV își face apariția pentru moment doar în acele zone cu infrastructură proprie și încă nu există un anunț oficial al acestui debut.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Așteptăm astfel lămuriri din partea Orange. Abonații vor să știe totodată dacă postul va fi inclus într-o extraopțiune cu plată sau dacă va fi oferit ca parte din pachetul digital. Aflați că Eurosport 4K este al doilea canal disponibil la rezoluție UHD în oferta Orange. Primul a fost tot un post axat pe transmisiuni sportive și anume Look 4K.

Suntem informați că Orange a mai realizat și alte modificări asupra grilei sale cu această ocazie. Astfel, avem ca noutăți Love Nature HD, Pro Gold HD și Pro Cinema HD. Apare și DW HD ca înlocuitor pentru DW SD. Apropo de Eurosport 4K, acesta este disponibil și la Vodafone, respectiv Digi – sub forma unor opțiuni 4K pentru care se percepe o taxă în plus la abonament.

Eurosport 4K

Dacă sunteți interesați de oferta TV Orange, aflați că există 2 abonamente în momentul de față. Varianta Explore care aduce 106 canale TV dintre care 25 canale HD și 54 disponibile în Orange TV GO. Prețul acestui abonament ajunge la 7 euro. Varianta a doua costă 8 euro pe lună și se numește Global. Aici primești 129 canale TV dintre care 36 HD, iar 75 disponibile în Orange TV Go.

Există și abonamente de televiziune prin satelit Home TV. Pentru mai multe detalii despre oferta operatorului, site-ul oficial vă stă la dispoziție .

Visits: 104