Razer și Project Hazel – Avem măști de protecție cu RGB

Odată cu ciuma răsar și oportunitățile de a face bani, și îmi place să glumesc pe seama faptului că Razer a întins cursa perfectă pentru cei care, de bine, de rău vor să se protejeze, dar vor în același timp și să poarte o mască interesantă, care înlocuiește kitsch-urile cu zâmbetul lui Joker și face ca respiratoarele avizate de medici să se răsucească în ambalajele nedesfăcute.

Și iată cum unul din numele mari de pe piața accesoriilor mai mult sau mai puțin necesare și sistemelor de gaming, se pregătește să introducă pe piață o mască de protecție N95, sub denumirea de Project Hazel. Și da, are RGB.

Trecând peste momentul în care am expirat puternic pe nas din cauza chicotitului, pot spune că măscuța asta în primul rând arată chiar bine. Este transparenta, pentru ca interlocutorul să poată vedea cum belești fasolea în timpul unei interacțiuni și așa restrânse.

Hazel-ul celor de la Razer este bazat pe modelul măștii chirurgicale N95. Cu toate că nu este avizat de către experți, accesoriul acesta este destinat uzului zilnic și încorporează un sistem activ de ventilație și de auto-sterilizare. Filtrele și ventilatoarele se pot schimba, iar charging hub-ul wireless oferă dezinfecție cu lumină UV.

N95 Hazel are și o funcție de amplificator, adică vocea ta va răsuna din niște mici difuzoare pentru ca vânzătorii din piață să te audă mai bine și că nu confunde merele cu perele. Bineînțeles, nu ar fi fost un produs Razer fără iluminare RGB. LED-urile personalizate oferă vibe-ul acela neon samurai pentru cei care-și permit o astfel de mască, iar noi, ochelariștii, ne putem bucura e o potrivire etanșă (cam greu pentru bărboși), pentru ca respirația prin mască să nu aburească lentilele.

Visits: 72