Huawei Happy Week vine cu reduceri și oferte speciale

De-a lungul anilor, Huawei a demonstrat că își merită locul printre cei mai importanți producători de smartphone-uri și gadget-uri, iar asta se vede și specificațiile și performanțele cu care se mândresc flagship-urile companiei.

Din moment ce produsele sale se află la mare căutare pe piață, Huawei decide să vină în întâmpinarea clienților cu discount-uri și oferte speciale pentru smartphone-uri, wearables, tablete și alte accesorii. Aceasta este prima ediție (15-21 ianuarie) din Happy Week, o campanie ce se desfășoară în cea de-a treia săptămână a fiecărei luni.

Meniul din această săptămână vizează gadget-uri populare

Haideți să vedem ce produse din repertoriul Huawei se află luna aceasta la reducere. Acestea includ telefoane, tablete și smartwatch-uri:

  • Huawei P40 Lite are o reducere de 10% față de prețul inițial de 999 de lei
  • Huawei P Smart 2021 cu discount de 10% la prețul inițial de 899 de lei
  • MediaPad T10 WI-FI redusă cu 10% de la 599 de lei
  • Huawei Watch GT 2 Pro cu reducere 20% din prețul inițial de 1499 de lei
  • Huawei Watch Fit, cu discount de 20% față de cei 499 de lei standard
  • Huawei Body Scale este redus cu 40% de la 149 de lei

Huawei Happy Week este o ocazie bună să-ți iei Huawei FreeBuds Studio

Chiar dacă Huawei le are cu hardware-ul bun, am fost totuși (plăcut) surprinși de apariția subită a FreeBuds Studio. Acestea sunt un model de căști wireless on-ear (primele de genul acesta produse de Huawei, de aici și surpriza) cu un sunet clar și îngrijit, fratele (mult) mai mare al micilor FreeBuds Pro.

Modelul se bucură de Active Noise Cancellation și poți pune mâna pe el cu o reducere de 10% din prețul inițial de 1299 de lei.

Aceeași reducere se aplică și în cazul micuțelor Huawei FreeBuds Pro, unele din cele mai apreciate modele de căști wireless in-ear, adică o să le poți cumpăra sub 999 de lei.

Apple AirPods Pro sau Huawei Freebuds Pro: care sunt mai bune?

Happy Week și pentru laptopurile și ochelarii Huawei

Huawei X Gentle Monster Eyewear II vine sub forma unei perechi de ochelari cu proprietăți audio surprinzătoare, pe care cei interesați o vor putea achiziționa cu 10% reducere față de prețul original de 1499 de lei.

Huawei Happy Week

Cei care achiziționează laptopuri din gama Huawei, adică Matebook D14 și Matebook D15 vor avea parte și de o surpriză. Prima ediție din campania Happy Week are loc de pe 15 până pe 21 ianuarie.

Mai jos aveți și comunicatul de presă:

Campania Huawei Happy Week se desfășoară atât în magazinele Huawei Experience Store din Afi Cotroceni și Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, cât și online, pe www.huaweimobilestore.ro. Ofertele speciale din cadrul campaniei lunare Huawei Happy Week sunt concepute pentru a le oferi utilizatorilor cel mai bun raport calitate-preț al dispozitivelor care îi ajută să rămână conectați cu toate lucrurile importante: activitățile profesionale și de divertisment, dar și cu pasiunile și starea sănătății lor.

Prețuri cu până la 40% mai mici în cadrul ediției de ianuarie a campaniei Huawei Happy Week

HUAWEI P40 lite, smartphone-ul echipat cu o cameră principală de 48 MP, este disponibil în cadrul campaniei Huawei Happy Week cu un discount de 10% al prețului de vânzare recomandat de 999 lei. În același timp, în intervalul 15-21 ianuarie, smartphone-ul HUAWEI P Smart 2021, care se remarcă printr-o baterie generoasă de 5.000 mAh, poate fi achiziționat cu aceeași reducere, de 10%, aplicată prețului de vânzare recomandat de 899 lei. 

Tableta HUAWEI MediaPad T10 WI-FI, cu un design practic, ideal pentru orice vârstă și stil de viață, este disponibilă în cadrul ediției din luna ianuarie a Huawei Happy Week la un preț mai mic cu 10% față de cel recomandat de 599 lei.

În plus, consumatorii interesați de dispozitive audio de top și de experiențe audio fără cusur pot beneficia de oferte exclusive la cele mai noi dispozitive din portofoliu. Astfel, căștile on-ear HUAWEI FreeBuds Studio ce răspund celor mai exigente cerințe audio cu ajutorul sistemului dinamic inteligent Active Noise Cancellation, pot fi achiziționate în perioada campaniei cu o reducere de 10% a prețului recomandat de vânzare de 1.299 lei. Parte din aceeași categorie și la fel de performante, căștile HUAWEI FreeBuds Pro, echipate cu tehnologia Active Noise Cancellation, sunt disponibile la un preț special în cadrul campaniei, cu un discount de 10% al prețului recomandat de vânzare de 999 lei.

Totodată, cel mai recent lansat gadget, ochelarii HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II, cu proprietăți acustice de ultimă oră, confortabili și ușor de integrat în orice ținută, sunt disponibili în intervalul 15-21 ianuarie cu un preț cu 10% mai mic decât cel recomandat de 1.499 lei.

Ofertele exclusive din cadrul campaniei Huawei Happy Week se aplică și în categoria smartwatch

Așadar, cei care își doresc să rămână în formă chiar și în sezonul rece pot beneficia de o reducere importantă de 20% la achiziționarea unui dispozitiv HUAWEI WATCH GT2 Pro sau HUAWEI WATCH FIT, cele mai recente și performante dispozitive din categorie. Discount-ul de 20% se va aplica prețului recomandat la vânzare al HUAWEI WATCH GT 2 Pro, de 1.499 lei, respectiv prețului recomandat al smartwatch-ului de fitness HUAWEI WATCH FIT, de 499 lei.

Cântarul inteligent HUAWEI Body Scale, special conceput pentru cei preocupați de controlul greutății corporale, este și el disponibil în intervalul campaniei la un preț special, cu 40% mai mic decât prețul de vânzare recomandat de 149 lei. 

În plus, consumatorii benefiează de un cadou surpriză la achiziționarea laptop-urilor HUAWEI Matebook D14 și HUAWEI Matebook D15 din magazinele fizice sau online Huawei.

Visits: 62