Xiaomi lansează ceasul inteligent Mi Smart Clock și camera de supraveghere Mi 360° 2K Pro

Xiaomi

În cadrul unui eveniment recent cei de la Xiaomi au anunțat lansarea unor noi dispozitive inteligente. Acestea sunt ceasul Mi Smart Clock și camera de supraveghere Mi 360° Home Security Camera 2K Pro. Dispozitivele au venit alături de telefoanele Redmi Note 9T și 9T, iar din rândurile de mai jos aflați ce ne rezervă fiecare în parte și cât costă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Începem cu ceasul Mi Smart Clock, un gadget ce se potrivește în orice locuință grație design-ului său compact și minimalist. Ce îl face atât de inteligent? În primul rând ecranul color de 3.97 inch care pe lângă afișarea calendarului, orei și a condițiilor meteo, poate avea și rol de ramă foto digitală. Nu lipsesc setările pentru luminozitatea ecranului și avem și o alarmă inteligentă cu redare gradulă a sunetului.

Xiaomi

Asta nu este tot pentru că ceasul de față oferă suport Google Assistant pentru interacțiuni vocale. Mai mult de atât, are și Chromecast integrat. Mai bifăm pe listă și rolul său de hub pentru divertisment. Cât despre preț, Xiaomi îl lansează în magazine pentru suma de doar 49.99 euro. Deloc rău pentru ce primim aici!

Xiaomi Mi 360 Camera 2K Pro

În plan secund descoperim camera video de supraveghere numită Mi 360 Home Security Camera 2K Pro. Pe măsura numelui atât de mare și funcțiile sunt unele interesante. Avem aici un senzor de 3 mpx ce livrează imagini la rezoluție de 2304 x 1296 pixeli, iar deschiderea diafragmei este una largă, f/1.4.

Xiaomi

Se oferă și lentile 6, iar senzorul are o sensibilitate crescută ceea ce înseamnă că vom avea parte de imagini clare chiar și pe luminozitate scăzută. De asemenea, aflați că primim aici două microfoane și o tehnologie specială pentru ca zgomotul să fie redus. Apare în ecuație și un algoritm AI care va detecta siluetele oamenilor și trimite alerte către proprietari.

Nu în ultimul rând mai regăsim aici control vocal prin Google Assistant și Amazon Alexa, cât și un mode de intimitate. Prețul este de 59.99 euro.

Visits: 50