Company of Heroes 2 primește în sfârșit suport pentru sistemele 64-bit

La șapte ani după ce a văzut lumina zilei, Company of Heroes 2 primește ceea ce își doreau mulți. Stabilitatea și creșterea performanței pentru sistemele 64-bit își face într-un final loc pe câmpul de luptă RTS dezvoltat de Relic.

Un RTS de renume, Company of Heroes 2 face ceea ce Dawn of War 2 nu a reușit niciodată: să ofere un sistem squad-based care să nu te scoată din pepeni și să nu te nenorocească de plictiseală în ceea ce privește viteza jocului.

Pe calea asta, cele mai bune RTS-uri făcute de Relic ar fi primele titluri Dawn of War, Company of Heroes Întâiul și sequel-ul acesta, care a primit binecuvântare pe sistemele high-end.

Și ca bonus, jocul beneficiază acum de gameplay cross-platform între Steam și Microsoft. Atât pentru veterani, cât și pentru noii-veniți, patch-ul pentru Company of Heroes 2 introduce și zece hărți noi, create de playeri, pentru o cafteală reîmprospătată, alături de mici ajustări ale unor hărți cunoscute.

Relic s-a gândit să vină și în ajutorul râșnițelor pe 32 de biți, cu un legacy beta care te va ajuta să te bucuri și tu de bătălia de la Stalingrad.

Între timp, Relic lucrează la Age of Empires 4, de altfel cel mai nou titlu din serie după mai bine de 15 ani, exceptând versiunile remasterizate și expansion-ul pentru AoE 2: Definitive Edition.

Visits: 81