Netflix anunţă distribuţia noului serial Witcher, prequel-ul Blood Origin

Netflix a anunţat la începutul săptămânii distribuţia noului serial The Witcher: Blood Origin. Acesta este un prequel pentru producţia deja existentă cu Henry Cavill. Jodie Turner-Smith va fi Eile în următoarea serie. Actriţa este cunoscută pentru rolul lui Hirl în serialul Nightflyers (după o carte de George R.R. Martin), dar şi apariţii în serialele The Last Ship şi Jett. La începuturile carierei sale apărea în True Blood ca o sirenă. Mai are în CV The Last Ship pe TNT şi Mad Dogs pe Amazon.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cine este Eile în noul Witcher? Eile este o războinică de elită, binecuvântată cu vocea unei zeiţe şi care şi-a părăsit clanul şi poziţia de gardian al Reginei pentru a îşi urma inima şi a fi un muzician nomad. Practic este un trubadur războinic, cam cum era companionul cântăreţ al lui Geralt. O mare luptă pe continent o va face să se întoarcă pe calea sabiei şi a răzbunării. Acţiunea se petrece cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, într-o lume a elfilor.

Jodie Turner-Smith. 2020. JACKIE

Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp, despre originea primului Witcher, dar şi evenimentele care conduc spre “conjuncţia sferelor”. Atunci lumile monştrilor, oamenilor şi elfilor se vor contopi şi vor deveni una singură. Această producţie va avea 6 părţi şi este o serie limitată live action si prequel pentru serialul The Witcher. Declan de Barra este producător executiv şi Showrunner, iar Lauren Schmit Hissrich este producător executiv. Andrzej Sapkowski, autorul cărţilor The Witcher va fi consultant creativ.

Între timp The Witcher sezonul 2 încă se filmează, după ce Henry Cavill şi-a revenit după o accidentare. Tot în ultima săptămână s-a confirmat şi lung metrajul The Witcher: Nightmare of the Wolf, un anime cu lungime de 1 oră şi 21 de minute. Va pune accentul pe Vesemir, mentorul lui Geralt, care o să apară de altfel în sezonul 2 jucat de genialul Kim Bodnia. Pe el îl ştiţi din Killing Eve, ca mentor al lui Vilanelle.

Visits: 58