Cyberpunk 2077 primește liber la modificări din partea dezvoltatorilor

CD Projekt RED a lanasat în mod oficial uneltele pentru modding dedicate lui Cyberpunk 2077. Asta va deschide noi oportunități pentru fanii de pe PC ai jocului și vor mări potențialul de rejucabilitate chiar mai mult decât este deja. Uneltele cu pricina sunt disponibile pe site-ul oficial al dezvoltatorului și vor fi actualizate în mod regulat, cu fiecare modificare însemnată adusă jocului.

Cyberpunk 2077 nu a fost lipsit de moduri până acum, iar unele dintre acestea chiar sunt impresionante. Dezvoltatorii independenți au creat moduri care repară din bug-uri, schimbă perspectiva jocului în third person, schimbă sistemul de iluminare sau adaugă elemente care fac jocul mai plăcut. Așadar, până când jocul va fi reparat, utilizatorii care au răbdarea și abilitățile necesare își pot încerca talentele la modificat.

Cum poți experimenta Cyberpunk 2077 din perspectiva 3rd person?

Din păcate, jocul nu este în stare perfectă de funcționare dar cu noile unelte de modding lucrurile ar putea să se schimbe în bine mai devreme decât ne-am aștepta. CD Projekt RED lucrează în continuare la Cyberpunk 2077 și întreaga echipă și-a luat angajamentul să fixeze problemele ce bântuie jocul, doar că tot procesul va dura mult, cu un upgrade pentru consolele next-gen așteptat abia spre toamna acestui an, iar DLC-urile despre care se vorbea cândva… măcar să meargă jocul bine până atunci.

Visits: 83