Vikings Valhalla îşi dezvăluie distribuţia; Netflix a pregătit un nou serial spinoff

După ce am aflat cine va juca în noul serial prequel The Witcher, Netflix dezvăluie şi distribuţia unui alt spinoff, Vikings: Valhalla. Vă reamintesc că serialul principal Vikings tocmai s-a terminat în ultima lună odată cu ultima parte din sezonul 6. Acum aflăm cum stăm cu noul serial Valhalla.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Netflix ne informează că în distribuţie se află actorii Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Johannes Johannesson, Laura Berlin, David Oakes şi Caroline Henderson. “Valhalla” are acţiunea la începutul secolului 11 şi se va axa pe aventurile lui Leif Erikson, care a plecat chiar într-o expediţie spre coastele Americii. El a fost un explorator originar din zona Groenlandei şi ar fi fost primul european care a pus piciorul pe continentul american, cu 500 de ani înainte de Columb.

Serialul cu acţiune la 300 de ani după serialul Vikings acutual va acoperi şi aventurile lui Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada şi ale regelui William Cuceritorul. Principalul actor va fi Corlett, care îl joacă pe Leif Erikson, în vreme ce Frida Gustavsson e distribuită în rolul surorii sale, Freydis. Pe Sam îl ştim din Chilling Adventures of Sabrina şi va prelua rolul unui navigator iscusit, dar mereu aflat în umbra tatălui său, Erik cel Roşu. Frida a jucat în The Witcher şi Swoon. Iata descrierea ei oficială de la Netflix:

“Păgână înverșunată, înfocată și încăpățănată, Freydis este o credincioasă loială „vechilor zei”.La fel ca fratele ei, Leif, ajunge la Kattegat ca o străină, dar devine o inspirație pentru cei cu tradiții vechi.”

Harald Sigurdsson, unul dintre ultimii berserkeri vikingi e jucat de Leo Suter. Serialul se află în faza de pre-producţie, fără vreo dată de lansare confirmată de Netflix. Fanii serialului Vikings original vor aprecia faptul că şi Valhalla e creat tot de către Michael Hirst, omul din spatele primului serial.

Regizorul lui Valhalla este danezul Niels Arden Oplev, care are deja premii BAFTA la activ, alături de Steve Saint Leger, care a regizat câteva episoade din Vikings.

Visits: 61