Ultimate Epic Battle Simulator este gratis pe Steam

Ultimate Epic Battle Simulator este dovada că nu trebuie să excelezi la jocurile din seria Total War dacă vrei să vezi cât și ce poate să-ți randeze râșnița în lupte colosale.

Vrei să îți forțezi PC-ul pentru ca tu să poți urmări cu toată grădina de morcovi înfiptă acolo unde nu bate lumina soarelui cum 10 mii de găini se bat cu 10 mii de Iisuși? Sau cum 300 de spartani se iau la trântă cu un batalion de trupe din al Doilea Război Mondial?

Ești invitatul meu și al Steam-ului. Cel din urmă oferă gratuit Ultimate Epic Battle Simulator. Însă doar pentru o perioadă scurtă. Așa că dacă-l înhați din timp, îl vei păstra pe veci. Dezvoltatorul s-a chinuit să ofere cel mai bun și mai eficient render în Unity, și a făcut o treabă minunată, folosind și mijloace proprii pentru dynamic lightning și pentru niscaiva optimizare. Serios, vorbim de ceva care ar putea fi catalogat drept unealtă de benchmarking, pe lângă Crysis.

După cum te avertizează și dânsul, „nu-ți recomand să bagi la înaintare 10 mii de găini și 10 mii de orci, dar e procesorul tău, faci ce vrea mușchiu tău. Da, am muncit din greu să dau viață jocului pentru ca tu să îl umpli de măcel și lupte sângeroase.”

Visits: 90