Amazon scade preţul pentru Prime Video în România cu 50% dacă plăteşti cu un card în lei

Dacă v-aţi plictisit de filmele şi serialele de pe Netflix şi HBO Go, vă puteţi crea un cont/abonament Amazon Prime, mai ales că în România avem parte de o ofertă atractivă în această perioadă. Amazon Prime are câteva producţii interesante, pe care le aflaţi mai jos alături de ofertă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Până acum plăteai în România 5.99 euro pe lună pentru un abonament Amazon Prime, ceea ce înseamnă cam 29 lei. Ei bine acum veţi plăti doar 13.99 lei, printr-o reducere de 50%. Condiţia? Să folosiţi un card emis de o bancă din România. Nu e specificat nimic legat de Revolut sau carduri emise de fintech-uri sau bănci din alte ţări. Amazon Prime Video a debutat oficial în România în 2016. Serviciul de streaming e disponibil în peste 200 de ţări şi are câteva producţii interesante.

Una este “American Gods”, care spune povetea luptei dintre Odin şi zecii vechi şi zeii noi, precum Internetul sau Mr World. Apoi avem “Man în the High Castle”, care spune o poveste în care naziştii şi japonezii au câştigat Al Doilea Război Mondial, împărţind SUA în două. Rezistenţa încearcă totuşi să se lupte cu ei din interior. Aduce cu jocurile “Wolfenstein”.

Rivalul Netflix a lansat recent şi un film de lung metraj cu Mads Mikkelsen, “Another Round”, în care profesori plictisiţi de liceu se apucă de băut pentru a îşi face viaţa mai interesantă. Comedie daneză.

Tot pe Amazon puteţi urmări un documentar despre viaţa şi cariera muzicianului Tiziano Ferro şi se află în pregătire şi un serial “Lord of the Rings”. E un reboot pentru trilogia de filme şi ar trebui să îi includă pe Ian McKellen ca Gandalf şi regizorul original Peter Jackson drept producător.

Poate serialul meu preferat este “The Boys”, cu oameni fără conştiinţă şi morală care se bat cu super eroi depravaţi, iar fanii “Top Gear” au “The Grand Tour” cu Clarkson, Hammond şi May.

Visits: 32