Mercusys a lansat primul său router accesibil cu tehnologia Wi-Fi 6 – modelul MR70X

Mercusys
Mercusys a lansat primul său router accesibil cu tehnologia Wi-Fi 6 – modelul MR70X

Mercusys este un brand specializat pe dispozitivele și accesoriile de rețea. Având scopul de a oferi acces la internet pentru cât mai mulți oameni, compania a anunțat astăzi noul router flagship – MR70X. Acesta este primul router Mercusys cu tehnologia Wi-Fi 6, oferind viteze de până la 1.8 Gbps. Totodată, are un preț accesibil și oferă și câteva funcții speciale. Avem toate detaliile mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul router wireless MR70X sosește ca răspuns pentru numărul tot mai mare de dispozitive wireless pentru casă, prin intermediul standardului Wi-Fi 6. Acesta prezintă o tehnologie avansată, pentru a crește throughput-ul mediu de date. Astfel, este conceput pentru scenarii aglomerate de utilizare. Totodată, aria de acoperire este extinsă prin cele 4 antene High-Gain cu Beamforming. Acestea îmbunătățesc stabilitatea conexiunilor în toată locuința.

Dispozitivul oferă o viteză totală de 1.8 Gbps (1201 Mbps în banda de 5GHz și 574 Mbps în banda de 2.4GHz) și, în același timp,  de 4 ori mai multă capacitate de conectare prin intermediul tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO. Acestea permit transmiterea simultană a datelor către și de la mai multe dispozitive, oferind o îmbunătățire a eficienței rețele. Fie că vorbim despre gaming, streaming sau despre vizionarea de videoclipuri 4K, orice fel de conținut va fi redat fluid și rapid, fără lag și întreruperi.

Mercusys MR70X prezintă un port WAN Gigabit + 3 porturi LAN Gigabit, un buton de reset, iar antenele au o putere de 5 dBi.

Funcții Mercusys MR70X

Prin intermediul funcției BSS Color, routerul MR70X poate reduce la minim interferența rețelelor învecinate. Avem și un mod Eco-Friendly care, prin intermediul funcției Target Wake Time (TWT) reduce consumul de energie pentru dispozitivele mobile și IoT. Funcția Smart Connect combină benzile de 2.4GHz și 5GHz într-un singur SSID Wi-Fi, permițând dispozitivelor să se conecteze automat la cea mai bună bandă disponibilă.

În ceea ce privește funcțiile speciale, Mercusys oferă Control Parental, venind în ajutorul părinților. Utilizatorii se pot asigura că cei mici folosesc internetul în siguranță și responsabil. Totodată, oferă posibilitatea de creare a unei rețele separate pentru oaspeți. De menționat și funcția Quality of Service (Calitatea Serviciului) prin care utilizatorul poate prioritiza dispozitivele selectate. Suportul IPTV și IPv6 optimizează streaming-ul TV și permit accesarea serviciilor și site-urilor web IPv6. Routerul suportă și Server OpenVPN și Server PPTP pentru a crea conexiuni VPN sigure. 

[embedded content]

Preț și disponibilitate

Mercusys MR70X este disponibil începând de astăzi. Deși prețul său recomandat este de 399 de lei, l-am găsit la eMAG la un preț special de doar 249.99 LEI.  Mai sus avem și un video unboxing detaliat din partea Mercusys. Puteți comanda routerul la prețul promoțional de aici.

Visits: 35