The Legend of Zelda: Skyward Sword HD sosește pe Nintendo Switch

Nu ai cum să dai uitării The Legend of Zelda. Până la urmă, vorbim de o franciză care definește întreaga istorie a gaming-ului, alături de Super Mario Bros.

Și pentru că aniversarea de 35 de ani a instalatorului nostru preferat se apropie de final, este rândul ca eroul nostru pe care toată lumea îl confundă cu Zelda să își serbeze aniversarea de 35 de ani. Astfel, în cadrul Nintendo Direct a fost anunțat un remaster pentru unul din cele mai populare titluri din franciză, lansat inițial pe Wii, acum moși-strămoși.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD va sosi pe Nintendo Switch, cu optimizări ale schemei de control care vor profita din plin de joy-con-urile Switch-ului, pentru o experiență mai fluidă și mai intuitivă. Jucătorii vor putea mânui sabia cu joy-con-ul drept, ținând scutul cu joy-con-ul stâng. De altfel, ambele joy-con-uri vor putea fi folosite în tandem pentru și mai multe lucruri, precum trasul cu arcul.

Ori asta, ori vei putea bine-mersi să folosești schema clasică de control, adică fără să detașezi joy-con-urile. Odată cu lansarea lui The Legend of Zelda: Skyward Sword HD pe 16 iulie vor sosi și o serie de joy-con-uri cu tematica respectivă, ambele fiind inspirate de arsenalul lui Link – Master Sword și Hylian Shield. Parcă îmi și răsună în minte theme song-ul vechiului Zelda 2.

Visits: 42