Tim Drone

Among Us este gratis pe Epic Games Store!

După ce am avut ocazia să ne bucurăm de NBA 2K21 (inclusiv je), iată că pe Epic Games Store poposește un joc extrem de popular. Dacă nu-ți sună… Suspect, atunci știi că este vorba despre Among Us, un fenomen indie care a luat cu asalt lumea întreagă prin simplitatea și rejucabilitatea acestuia.

Ce mai este nou pe Among Us?

Micul cadou se potrivește la fix cu cel mai recent update al dezvoltatorului Innersloth. Acesta introduce o hartă nouă (the Airship) și task-uri noi de rezolvat, precum… Dusul gunoiului sau lustruirea bijuteriilor, dar și îmbunătățiri și optimizări pentru gameplay și posibilitatea de a alege încăperea unde vrei să te spawnezi pentru prima oară. Ah, da, și pălării noi.

Nu cred că mai este cazul să explic despre ce este vorba în acest indie care și-a recâștigat popularitatea, ajungând unul din cele mai căutate pe net și mai jucate titluri din ultima vreme. Among Us poate fi adăugat în librărie până pe data de 3 iunie. Iar dacă nu vă surâde ideea aceasta, vă las și o alternativă pentru cei pasionați de RTS-uri: Company of Heroes 2, alături de expansiunea Ardennes Assault – Limited Free Promotional Package, sunt oferite gratuit pe Steam în acest weekend. Cine le prinde zilele acestea le va păstra pentru totdeauna.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *