Tim Drone

Seria Pixel 6 va sosi cu îmbunătățiri semnificative pentru modulul de camere

Seria Pixel 6 de la Google pare să fie obiectul curiozității multora, în special datorită faptului că producătorul va aduce un redesign important acestor smartphone-uri. Leak-urile recente arată că Pixel 6 Pro, pe lângă ditamai ecranul, va fi echipat cu un modul format din trei camere, dispuse pe spate în linie orizontală, în vreme ce fratele său mai mic va avea două astfel de camere.

Zvonurile despre specificațiile Pixel 6 se leagă de un hardware puternic, transpus inclusiv în ansamblul foto. Procesorul Whitechapel creat de Google ar putea fi cel responsabil pentru îmbunătățiri AI și ISP, foarte utile pentru cei pasionați de fotografie.

Se spune că performanța chip-ului se va situa între Snapdragon 865 și 888, iar acesta se va concentra mai mult pe partea de inteligență artificială. Totodată, leak-urile spun și că Pixel 6 Pro va avea la bord o lentilă telephoto, de altfel prima lentilă de acest fel pe un smartphone din familia Pixel. Va exista o distanță mai mare între camera principală și obiectivul ultra-wide, fapt care indică prezența unei camere principale mai mari.

Tweet-urile postate menționează că aceste îmbunătățiri vor ajuta și stabilizarea optică pentru fotografii și videoclipuri, datorită unui mod steady camera. În teorie, Pixel 6 se va folosi de un senzor Samsung mai mare și de noile chip-uri personalizate NPU și ISP, pentru performanțe foto care depășesc capacitățile predecesorilor.

Un alt leaker popular a anunțat pe Twitter o teorie interesantă. Chiar dacă nu este specificat numele telefonului, se crede că seria Pixel 6 va dispune de un senzor ISOCELL de 50MP, inițial destinat unui smartphone Samsung încă neanunțat. Dar, cine știe, alianța Google – Samsung ne-ar putea aduce multe surprize.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *