Tim Drone

XPG este primul furnizor DRAM care ajunge prin overclock la o frecvență de 8,188 MT/s pentru modulul său DDR5

XPG

Începutul săptămânii vine cu o premieră, cea a faptului că XPG este primul furnizor DRAM care ajunge la o frecvență de 8,188 MT/s pentru modulul său DDR5 prin overclock. Recordul a fost obținut de XPG Overclocking Lab (XOCL) care a overclockat viitorul modul de memorie DDR5. Detalii extra avem mai jos.

Publicitate

Realizarea de față evidențiază cunoștințele și expertiza XPG în ceea ce privește valorificarea modulelor de memorie la potențialul lor maxim. Anterior, reperul record a fost atins cu un modul de memorie DDR5 cu o viteză de 4800 MT/s. Aflăm și faptul că XOCL este dedicat depășirii limitelor de performanță ale memoriilor DRAM.

XPG

De asemenea, a fost prima facilitate de acest tip printre producătorii de DRAM când a fost fondată în 2018. Cei de la XPG dezvăluie faptul că vor lansa o gamă de module de memorie DDR5 pentru gameri, pasionații de PC și overclockeri în luna octombrie a acestui an. Despre acestea v-am dezvăluit și noi câteva informații anterior, chiar aici.

Noile module vor fi disponibile în variante de 8, 16 sau 32 GB. Frecvențele vor fi cuprinse între 6000 și 7400 MHz. S-a umblat și la optimizare alături de producătorii de plăci de bază GIGABYTE, MSI, ASUS și ASrock.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 4

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *