Shadow Warrior 3 se dezlănțuie pe data de 1 Martie 2022

Dacă ești la fel ca mine și îți plac jocurile în care tot timpul explodează ceva, vestea că Shadow Warrior 3 va fi lansat pe data de 1 Martie 2022 s-ar putea să te bucure. Acesta servește ca o continuare a unei francize ale cărei titluri au fost caracterizate de acțiunea haotică și gameplay-ul care se concentrează mai mult pe distrus tot ce-ti iese în cale decât pe un obiectiv anume.

Shadow Warrior 3 te pune în pielea lui Lo Wang care alături de partenerul său, Orochi Zilla, pleacă într-o misiune foarte dificilă. Trebuie să capturezi un dragon antic care a fost eliberat de niște oameni foarte răi (adică de voi doi). Asta se transformă foarte rapid într-o aventură plină de lupte frenetice cu puști și săbii, într-un decor Neo Feudal din Japonia.

Paginile de pre-comandă pentru Shadow Warrior 3 sunt deja disponibile pe Microsoft Store și PlayStation Network. Cu un preț de 50 de euro, jocul este mai ieftin decât lansările AAA. Partea interesantă este că odată ce ai plasat pre-comanda, vei primi gratuit câte o cheie de activare pentru primele două jocuri din serie. În acest fel, te pregătești pentru lansarea de pe 1 Martie 2022. Jocul va fi disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și PC (via Steam).

SURSĂ ARTICOL

Visits: 9