Samsung introduce IC de securitate pentru amprenta digitala inteligenta All-in-One destinat cardurilor de plata biometrice

samsung smart all in one fingerprint security ic

Noua soluție IC de securitate îmbina un senzor de amprenta digitala, Secure Element și Secure Processor într-un singur cip, cu funcții de securitate îmbunatațite, activate de algoritmul de autentificare a amprentei Samsung și de tehnologia anti-spoofing.

Samsung a prezentat noul sau circuit integrat (IC – Integrated Circuit) de securitate pentru amprenta digitala ─ S3B512C ─ cu caracteristici de securitate îmbunatațite. Noua soluție este certificata EMVCo și Common Criteria Evaluation Assurance Level (CC EAL) 6+ și funcționeaza în conformitate cu cele mai recente specificații Mastercard Biometric Evaluation Plan Summary (BEPS) pentru cardurile biometrice de plata.

Samsung Smart All-in-One Fingerprint Security IC_Diagram

S3B512C îmbina un senzor de amprenta, Secure Element (SE) și Secure Processor, adaugând un strat suplimentar pentru autentificare și securitate în ceea ce privesc cardurile de plata. S3B512C este proiectat, în primul rând, pentru cardurile de plata, dar poate fi folosit și în cazul celor care necesita autentificari foarte riguros securizate, precum identificarea studenților sau angajaților, calitatea de membru sau accesul într-o cladire”, a declarat Kenny Han, Vice President of System LSI Marketing, Samsung Electronics.

Noul IC de securitate este prima soluție de cip de securitate all-in-one din industrie, care citește informații biometrice printr-un senzor de amprenta, stocheaza și autentifica datele criptate cu un SE inviolabil și analizeaza și proceseaza datele cu ajutorul unui procesor securizat. Cu cele trei funcții cheie integrate într-un singur cip, S3B512C poate ajuta producatorii de carduri sa reduca numarul de cipuri necesare și sa optimizeze procesele de proiectare a cardurilor biometrice de plata.

Cu noul IC de securitate încorporat, cardurile de plata biometrice vor permite interacțiuni mai rapide și mai sigure la efectuarea achizițiilor. Autentificarea biometrica elimina necesitatea introducerii unui PIN pe o tastatura și, de asemenea, previne tranzacțiile frauduloase efectuate în situațiile de carduri pierdute sau furate, deoarece prin aceasta metoda se verifica identitatea deținatorului cardului, folosind o amprenta digitala unica și stocata în siguranța.

Datele criptate obținute prin metoda amprentei sunt stocate într-un SE care a primit certificari acreditate la nivel global, precum EMVCo și CC EAL 6+. Pentru a verifica în siguranța și cu acuratețe identitatea utilizatorului, noul IC vine cu un algoritm de autentificare a amprentei brevetat și un procesor securizat, care extrage și analizeaza caracteristicile unice ale amprentei plasate pe senzor. În plus, tehnologia anti-spoofing a cipului împiedica utilizatorii neautorizați sa ocoleasca sistemul de securitate cu metode nelegitime, precum amprentele artificiale.

Recomanda   afisari

SURSĂ ARTICOL

Visits: 17