Hakkapeliitta R5 sunt noile anvelope de iarnă NOKIAN, pentru siguranță absolută

Hakkapeliitta R5

La mijloc de lună ianuarie vă povesteam despre lansarea anvelopelor Tyres Outpost AT de către NOKIAN, iar acum pe final de ianuarie avem parte de un nou debut. Vorbim în rândurile ce urmează despre noile anvelope Hakkapeliitta R5 care oferă siguranță absolută.

Publicitate


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea sunt destinate autoturismelor, iar pentru modele utilitare sport și crossover avem varianta Hakkapeliitta R5 SUV. Ele au fost concepute pentru a oferi siguranță fără compromisuri și funcții de condus inteligente pentru zilele de iarnă. Avem parte de o combinație inovaotare de aderență absolută pe timp de iarnă, silențiozitate și confort la condus.

Hakkapeliitta R5

Anvelopele noi de la NOKIAN oferă aderență pe gheață și sunt disponibile în dimensiuni de la 14 la 22 inch. Sunt disponibile în categoriile de viteză Q (160km/h), R (170 km/h) și T (190 km/h). Aflăm că majoritatea produselor vor fi marcate XL pentru cea mai mare capacitate de încărcare și că una dintre marile inovații acoperă siguranță. Ne referim aici la reînnoirea modelului benzii de rulare, cu design Double Block Grip pentru aderență și manevrabilitate superioară.

Hakkapeliitta R5

Noile anvelope livrează confort absolut, sunt complet ecologice și se remarcă și prin eficiența energetică. Potrivit testelor făcute, vehiculele care folosesc Hakkapeliitta R5 consumă cu 2.8% mai puțin combustibil decât cele cu anvelope de iarnă premium similare.

Pe lângă varianta standard și cea SUV, NOKIAN a lansat și Hakkapeliitta R5 EV pentru modele electrice. Cei care vor să afle mai multe detalii au la dispoziție link-urile de mai jos:

SURSĂ ARTICOL

Visits: 35