Soundbar-ul premium LG S95QR are o putere de 810W şi 9.1.5 canale imersive

LG a dezvăluit o nouă gamă de produse audio premium, care include primul difuzor up firing central din lume. Noul soundbar premium de la LG, modelul S95QR este o soluţie audio ce aduce o ieşire de 810W şi 9.1.5 canale imersive de sunet cu surround.

Publicitate


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Are 5 canale up-firing, 3 pe soundbar şi două pe difuzoarele spate separate, inclusiv primul difuzor up-firing central din lume. Ele îmbunătăţesc claritatea şi măresc scena sonoră pentru mai mult realism. Acest produs este ideal pentru iubitorii de filme care doresc să îşi îmbunătăţească experienţa de home cinema. Dialogurile vor fi redate mai clar, iar conţinuturile Dolby Atmos şi DTS:X vor fi mai captivante.

În plus, cu IMAX Enhanced, utilizatorii se vor bucura de un sunet tridimensional uimitor atunci când privesc conţinut compatibil. Dezvăluit la CES 2022, acest soundbar are drivere mai mari pentru difuzoare faţă de generaţiile trecute, dar şi speaker chambers şi subwoofer mai mari. Wooferele mai generoase oferă o calitate audio premium, bas profund şi rezonant, simulând sistemul de sunet al unui cinematograf.

În 2022 LG a actualizat şi difuzoarele wireless din spate de la 4 la 6 canale, cu 4 drivere frontale/laterale care să însoţească cele 2 drivere up-firing. Difuzoarele din spate sunt gândite pentru a distribui uniform sunetul într-un spaţiu generos de 135 de grade, pentru extra flexibilitate adusă la plasarea difuzoarelor, mai ales pentru camerele mai mici. Soundbar-ul LG are o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) şi un mod automat de latenţă scăzută (ALLM), ceea ce îl face ideal pentru gaming.

Odată conectat la un televizor LG va folosi tehnologia Advanced AI Sound Pro pentru a face conţinutul să sune mai clar şi real. Gama 2022 este concepută cu grijă pentru mediu, cu amprenta de carbon redusă.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 9