Philips Sound dezvaluie noua platforma AV wireless Philips Fidelio

FW1 360 216frames RGB

Soundbar-ul, subwoofer-ul și boxa sunt parte a gamei Fidelio 2022

  • Noua platformă AV wireless Philips Fidelio va fi lansată în 2022, pe baza tehnologiei multi-room DTS Play-Fi

  • Noua platformă aduce standardul Philips Fidelio cu design european premium și performanța de înaltă calitate produselor audio și AV wireless.

  • Platforma app based oferă utilizatorilor mai multe opțiuni, de la utilizarea produselor individuale la o pereche stereo, de la un soundbar și un subwoofer până la sisteme AV cu mai multe difuzoare

  • Trei produse wireless inovatoare Philips Fidelio vor fi lansate în a doua jumătate a anului 2022: soundbar-ul Philips Fidelio FB1, subwooferul Philips Fidelio FW1 și difuzorul de tip satelit Philips Fidelio FS1

  • Philips Fidelio FS1 include lumini LED încorporate pentru a se sincroniza cu televizoarele Ambilight Philips pentru a extinde efectul Ambilight în cameră

  • Finisajul premium include materiale autentice: lemn, aluminiu și piele durabilă Muirhead

 

Philips Sound prezintă trei noi produse care se vor alătura platformei AV Fidelio începând de la jumătatea anului 2022. Soundbar-ul, subwoofer-ul și boxa au fost concepute pentru a aduce performanța Fidelio și linia de design unei întregi familii de produse, care oferă materiale premium pentru streaming audio de înaltă calitate. Philips Fidelio FB1, Fidelio FW1 și Fidelio FS1 vor fi disponibile începând de la jumătatea anului 2022.

 

Sistemul AV wireless Philips Fidelio se bazează pe tehnologia DTS Play-Fi, folosind o platformă audio premium ce oferă o conexiune ușoară și fără întreruperi de streaming între televizoare, dispozitive mobile, soundbar-uri și difuzoare compatibile situate în toată casa.

 

Noua gamă Philips Fidelio funcționează în mod inteligent ca un ecosistem, în care fiecare difuzor poate „detecta” atunci când a fost conectat la altul, fie că este vorba de soundbar-ul Philips Fidelio FB1 la subwooferul Philips Fidelio FW1 sau adăugarea unui difuzor tip satelit Philips Fidelio FS1 sau chiar unei perechi de difuzoare Philips Fidelio FS1 pentru a forma o pereche stereo. Device-urile Philips Fidelio se vor ajusta automat pentru a asigura întotdeauna cea mai bună performanță acustică posibilă.

 

Soundbar-ul Philips Fidelio FB1: sunetul care umple încăperea

 

Philips Fidelio FB1 este un soundbar 7.1.2 discret, subțire, special conceput pentru a completa cele mai recente televizoare minimaliste de ultimă generație, fără ramă și dispune de 15 drivere și 310 W (RMS) de putere pentru a asigura un sunet imersiv imens, care umple camera.

 

Carcasa soundbar-ului este împărțită în carcase independente pentru canalalele LCR (Left, Center, Right) pentru a minimiza diafonia (crosstalk) și pentru a asigura o claritate remarcabilă a sunetului. Fiecare dintre canalele LCR dispune de o pereche de difuzoare de gamă medie montate de-o parte si de cealalta a unui tweeter într-un aranjament clasic D’Appolito pentru o mai bună integrare a sunetului de gamă medie și înaltă. Sunt montate două difuzoare laterale, câte unul la fiecare capăt al soundbar-ului, pentru a extinde și mai mult sunetul în cameră și pentru a crea un efect surround convingător. O extensie suplimentară este furnizată de două difuzoare de elevație Dolby Atmos dedicate, montate pe partea superioară a soundbar-ului de fiecare parte a incintei de bas dedicate, cu două subwoofere.

 

Finisajul de înaltă calitate caracteristic Philips Fidelio include un înveliș din piele Muirhead în jurul marginii teșite a soundbar-ului de sunet și o plasă metalică transparentă din punct de vedere acustic, toate device-urile fiind concepute pentru a completa perfect experiența oferită de televizoare premium Philips.

 

Subwooferul wireless Philips Fidelio FW1: sunet și design de înaltă calitate

 

Subwooferul wireless Fidelio FW1 dispune de un difuzor mare de 8 inchi, suplimentat de două difuzoare pasive, montate lateral, care funcționează „back-to-back”, și cu un amplificator puternic de 200 W (RMS) ce oferă un bas puternic, ideal atât pentru filme, cât și pentru muzică. Finisajul este alcătuit din lemn și din piele Muirhead cu un blat din aluminiu periat ce conferă modelului FW1 un aspect sofisticat.

 

Boxa Fidelio FS1 cu design premium

 

Boxa Fidelio FS1 beneficiază de un design versatil, permițându-i să fie utilizată fie ca o singură unitate, ca pereche stereo sau ca difuzor satelit într-un sistem 7.1.4 cu FB1 și FW1.

 

Fidelio FS1 include un tweeter frontal, o unitate de gamă medie înclinată, în partea superioară, și un woofer în partea de jos în incinta dedicată a carcasei. Performanța basului este întărită și mai mult prin adăugarea a două difuzoare pasive. Puterea este de 60 W (RMS), permițând lui FS1 să atingă performanțe foarte bune în încăperi de dimensiuni medii sau mari.

 

Fidelio FS1 arată uimitor de unul singur sau ca parte a unui sistem Fidelio AV, împărtășind același design european premium cu inserții de piele Muirhead și metal. Pentru o experiență AV captivantă, FS1 include, de asemenea, lumini LED încorporate concepute să funcționeze și să se sincronizeze cu televizoarele Ambilight de la Philips, extinzând efectul Ambilight în întreaga cameră.

Recomanda   afisari

SURSĂ ARTICOL

Visits: 11