Razer lansează Symphony – o tetieră cu iluminare RGB pentru scaunul tău de gaming

razer

În colecția de produse Razer avem o mulțime de opțiuni interesante, de la scaune, mousepad-uri și bineînțeles periferice. De astăzi pe listă se adaugă și Symphony – o tetieră cu iluminare RGB pentru scaunul tău de gaming. Ce mai oferă aceasta și la ce preț se vinde aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest accesoriu pe numele său complet Razer Symphony Headrest adoptă un design ergonomic. Vine pe negru și promite confort sporit în timpul sesiunilor de gaming. Așa cum spuneam și mai sus, are iluminare RGB, cu 16.8 milioane de culori la dispoziție. Sunt puse la bătaie efecte dinamice de iluminare și opțiuni de customizare.

Razer

Cât despre design-ul ergonomic, acesta include o curbură sculptată care suportă o postăr naturală și perfectă. Tetiera este recomandată atât pentru scaunele de gaming Razer, cât și pentru celelalte modele de pe piață. Are spumă cu memorie la interior pentru confort sporit și asta pe durată îndelungată.

La exterior adoptă un material moale la atingere de tip catifea, iar produsul vine cu o baterie în spate pentru a permite funcționează fără cabluri. Razer Symphony este momentan disponibil în China pentru aproximativ 157 dolari.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 28