HBO Max se lansează în România! Când ne vom putea abona și care sunt prețurile?

Cred că am lăsat puțin din entuziasmul meu să se scurgă odată cu tastarea acelui semn de exclamare din titlu. Ca un consumator regulat de HBO GO, am fost plăcut surprins să aflu într-un final când va beneficia țărișoara noastră de conversia la HBO Max, pentru că și asta reprezintă un avantaj pentru fanii multor producții.

Serviciul va ateriza la noi pe 8 martie. Noul abonament lunar HBO Max va fi 4.99 euro pe lună. Pentru a sărbători lansarea HBO Max, cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor  putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preț redus, 3.30 euro/lună. Promoția le va oferi clienților o reducere de 33% din prețul lunar pentru toată perioada abonamentului lor. Noii clienți care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie se vor abona la același preț lunar redus la 3.30 euro/lună, preț disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor.

Practic, dacă ai deja o subscripție de HBO GO, aceasta va fi converită automat la noua platformă HBO Max, iar tu vei plăti mai puțin pentru această tranziție care îți va da posibilitatea să urmărești, de exemplu, filme nou lansate în cinema disponibile day one și pe serviciul de streaming (deși mai rar, iar în majoritatea cazurilor, la 45 de zile după lansarea în cinematografe). I see this as an absolute win-win.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților de retail, la prețul de 39.90 euro/an care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la prețul de 8 luni. Abonamentele pot fi activate direct pe  http://www.hbomax.com.

HBO Max are o compatibilitate extinsă!

HBO Max va fi disponibil pe principalele dispozitive și platforme, inclusiv smart TV-uri (diverse modele Samsung, LG și Android TV), pe dispozitive de streaming (Apple TV 4K și Google Chromecast), console de jocuri (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One și Xbox Series X|S), telefoane mobile și tablete (iPhone, iPad, iPod Touch și Android) și online, pe site-ul oficial. HBO Max va fi disponibil și prin partenerii autorizați (furnizori de servicii CATV, DTH și IPTV). Utilizatorii vor putea plăti prin VISA, Mastercard și PayPal, dar și prin intermediul aplicațiilor: Apple App Store, Google Play Store și Samsung Checkout.

HBO Max dispune și de o serie de caracteristici tehnice pe care am ajuns cu toții să le apreciem. Acestea includ personalizările a până la 5 profiluri, 3 streaming-uri simultane, număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament, sunet 5.1 surround, Dolby Atmos și anumite titluri disponibile în 4K.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 58