ASUS anunţă noile sisteme compacte Mini PC PN52 şi PN64

Cei aflaţi în căutarea unor computere compacte au noi variante începând de azi. ASUS a anunţat noile sisteme compacte Mini PC PN52 şi PN64. Primul vine cu procesor AMD Ryzen Seria 5000 şi al doilea are variante Core i3, Core i5 şi Core i7. Avem detalii mai jos.

Publicitate


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste Mini PC-uri sunt ideale pentru multiple scenarii de utilizare în zona comercială sau mediul de afaceri. Mini PC-ul PN64 este dotat cu procesor Intel Core de generaţie 12, cu suport pentru memoria RAM DDR5-4800 şi cu suport pentru extinderea imaginii pe 4 ecrane prin HDMI. PN52 este dotat cu procesor AMD Ryzen din seria 5000H şi aduce conectivitate generoasă, dar şi design multi stocare.

Ambele PC-uri au suport pentru Two Way AI Noise Cancelation, util pentru videoconferinţe, şcoala de acasă şi munca de acasă. Există şi control avansat al ventilatoarelor pentru o mai bună disipare a căldurii. De remarcat şi designul aici, cu carcase cu nervuri şi margini zimţate, ce oferă un aspect uşor de integrat în orice birou sau spaţiu comercial.

Mini PC PN64 și PN52 excelează în segmentul PC-urilor cu volumul de 1 litru, având un aspect compact și un design al răcirii care asigură stabilitate pentru cele mai recente procesoare Intel și AMD. Măsoară 120 x 130 x 55.5 mm, iar versiunea PN64 a fost gândită pentru a permite acces facil la modulele de stocare și de memorie, pentru upgrade-uri rapide și comode..

PN52 dispune de două porturi HDMI și de șapte porturi USB, inclusiv un port USB 3.2 Gen 2 Type-C® care suportă DisplayPort™ 1.4 și alimentare la 120 de wați. Ambele produse ajung în România la final de trimestru 2 2022.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 20