De ce sa alegem o masa portabila de manichiura

de Redactie Hit.ro | 4 februarie 2022

masa portabila

De cele mai multe ori, în domeniul manichiurii avem nevoie de deplasări la domiciliul clientilor, fie ca acestia nu se deplasează la salon, sau pur și simplu este metoda noastra de ne oferi serviciile. Sunt foarte multe persoane care s-au reprofilat ori au căutat alte moduri de a-și câștiga banii.

Din cauza situației pandemice actuale, din pacate, tot mai multe saloane de infrumusetare s-au închis. S-a renunțat la afaceri din cauza restricțiilor, nu au mai avut cum să-și plătească angajații sau chiria pe spațiul unde își desfășurau activitatea. Tot mai mulți au rămas fără serviciu. Ei bine, și lucrătorii din domeniul frumuseții au rămas fără locuri de munca. Așadar, tot personalul salonului a trebuit sa se reprofileze sau sa gaseasca alternative. Datorită acestei situații, o manichiurista va merge cu toata trusa după ea la domiciliul clientei. Unde mai pui, că anumite cliente, vor dori și un test covid înainte de a primi manichiurista in casa! Sunt tot felul de discuții pe tema asta, dar nu sunt relevante pentru subiectul nostru. Cert este ca o manichiurista are nevoie de masa manichiura pentru a putea să-și desfășoare activitatea.

O masa portabila de manichiura ajuta specialistul sa se deplaseze usor pentru a-si oferi serviciile și de asemenea îl poate ajuta sa realizeze manichiuri mai elaborate cum ar fi manichiura cu gel , polygel , tipsuri sau pudra acrilica. Da! Sunt foarte multe produse de transportat, dar decat sa nu facă nimic și să nu mai aibă de lucru, aceasta solutie este mai la indemana.

O deplasare la domiciliul clientei poate însemna mai multe manichiuri. Clienta isi poate chema o prietenă ce poate fi programata în prealabil și, în felul acesta, manichiurista nu se va deplasa pentru un singur client, având posibilitatea de a castiga mai mulți bani. Serviciile durează mai mult la o manichiura de tip unghii false. O astfel de manichiura poate dura și două ore. Este nevoie ca și poziția specialistului sa fie sustinută de o masă care il ajută sa lucreze în tot timpul acesta. Clientul, fiind la el acasă, poate sta și pe fotoliu.

Așadar, apelați la profesionistii care au de suferit în aceste domenii afectate de pandemie! Le place acest domeniu și doresc sa munceasca, dar au nevoie si de bani, deoarece îi ajuta sa-și mențină afacerea. Mulți dintre ei au trecut pe pfa (persoana fizica autorizata), pentru a putea emite facturi si a plati taxe, contând foarte mult și vechimea în câmpul muncii.

Recomanda   afisari

SURSĂ ARTICOL

Visits: 9