Razer anunţă Huntsman Mini Analog, tastatură cu layout de tip 60% şi switch-uri analogice

Razer a anunţat o nouă tastatură de gaming în această săptămână, dar una compactă de această dată. Se numeşte Razer Huntsman Mini Analog şi are layout de tip 60%. De asemenea dispune de switch-uri optice analogice dezvoltate de Razer.

Publicitate


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mulţumită acestui periferic, jucătorii pot beneficia de nivel avansat de precizie, performanţă şi control într-un produs compact, mic şi portabil. Switch-urile optice analogice Razer înseamnă că avem un grad mai fin de control în jocuri, dar şi posibilitatea de a predefini sensibilitatea analogică a tastelor şi a atribui două funcţii unei taste. Spre exemplu puteţi comuta din mers obişnuit în sprint faţă de a apăsa un alt buton în jocurile FPS.

Pentru extra durabilitate, Huntsman Mini foloseşte taste Doubleshot PBT, care oferă un finisaj texturat rezistent. Îşi păstrează aspectul chiar şi după o uzură îndelungată. Ajută la rezistenţă şi construcţia din aluminiu, iar cablul Type-C detaşabil ajută la portabilitate. Produsul e gândit pentru LAN party-uri, pentru cei mereu în mişcare şi cu setup de gaming minimalist, dar şi cei care fac economie de spaţiu.

Produsul este disponibil acum, online pe Razer.com, în magazinele RazerStore şi la partenerii de retail. Costă 159.9 euro.

SURSĂ ARTICOL

Visits: 55