Call of Duty Warzone va ajunge și pe telefoane

Chiar azi dimineață vorbeam cu Marinake despre Call of Duty și despre titlurile noastre preferate din franciză. Între timp, gândul mi-a zburat la spin-off-ul Warzone, în curiozitatea mea de a-l încerca. Mai apoi, din lipsă de ocupație la cafea, m-am pus să frig o rundă de CoD Mobile iar întâmplarea face ca lucrurile astea să-mi aducă în față o veste la care orice fan s-ar fi putut aștepta mai devreme sau mai târziu.

Call of Duty Warzone va primi în curând o variantă pentru telefoane, după cum reiese din tweet-ul postat de Activision. Acesta ar fi al doilea joc din franciză adaptat smartphone-urilor, după cunoscutul CoD Mobile din 2019. Nu știm încă data când se va lansa Warzone-ul cu pricina, dar insider-ul Tom Henderson a observat că jocul a fost deja adăugat în Playtest Cloud, o platformă de teste destinată jocurilor mobile, urmând a fi lansat oficial probabil în decursul acestui an.

Call of Duty Warzone va lua fața altor titluri care tot întârzie

Este o veste bună pentru cei familiarizați cu ceea ce publică Activision. Am stat să aștept Diablo Immortal până mi s-au lungit urechile, iar jocul tot nu dă semne de viață. Acum stau după noul joc Warcraft pentru telefoane, și cred că acest Call of Duty: Warzone sigur se va lansa mai devreme pentru a-mi ușura așteptarea. Adaptarea are un mare potențial și odată ce Microsoft va fi completat achiziția lui Activision-Blizzard, gigantul va pompa la foc automat resurse în piața mobile gaming-ului folosindu-se de asset-urile Activision.

Cum poți avea „god mode” pe Call of Duty Warzone fără să trișezi?

SURSĂ ARTICOL

Visits: 22