ASUS prezintă noi laptopuri ZenBook 13, ZenBook 14, ZenBook Flip

ASUS a prezentat noi laptopuri în această săptămână, modele din gama ZenBook. E vorba despre unităţi ASUS ZenBook 13, ZenBook 14 şi ZenBook Flip. Aşteptaţi-vă să vedeţi tot mai multe laptopuri noi în următoarea perioadă, în special de la firme taiwaneze, pentru că acum ar fi trebuit să apară lansările de la Computex.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

ASUS merge pe mâna laptopurilor compacte de această dată, cu noile modele ZenBook. Trio-ul de noi produse are în comun configuraţii cu procesoare Intel Core i3, i5 sau i7 de generaţie a zecea. Există şi varianta AMD pe modelele ZenBook 14. Configuraţiile au până la 32 GB RAM, până la 2 TB stocare şi rezoluţiile sunt doar Full HD, nu trecem la 4K. Din ce ştiu nu sunt nici variante cu ecran tactil. Laptopurile pun la bătaie şi porturi USB-A, un port USB-C/ Thunderbolt 3 şi un slot microSD.

[embedded content]

ASUS ZenBook 14 (X425) măsoară 13.9 mm în talie şi cântăreşte 11.14 kilograme, iar ZenBook 13 (UX325) cântăreşte doar 1.07 kilograme şi are aceeaşi talie. Poate cea mai interesantă configuraţie este cea a lui ZenBook 14 UM425 cu proceosr AMD Ryzen 7 4700U, acelaşi CPU de pe ASUS Zephyrus G14.

ZenBook Flip este un terminal hibrid, al cărui ecran poate fi rotit şi poate fi transformat din laptop în tabletă. Cântăreşte doar 1.3 kilograme, oferă input tactil şi o autonomie impresionantă de 16 ore. Are şi încărcare rapidă până la 60% în 49 minute. Nu avem încă o listă completă de dotări şi nici preţuri, aşa că aşteptăm disponibilitatea globală.

Visits: 48