Far Cry 6 a fost anunţat oficial, are un actor din Breaking Bad ca personaj negativ

Ubisoft a avut un eveniment important pe 12 iulie, Ubisoft Forward, în cadrul căruia a oferit detalii despre 3 dintre cele mai aşteptate jocuri ale sale. E vorba despre Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Valhalla, dar şi noul Far Cry 6. Despre primele 2 am tot auzit, dar Far Cry 6 a fost un mister până acum. Avem detalii mai jos şi un trailer.

Publicitate

În acest trailer îl vedem pe Giancarlo Esposito, actor ce a jucat un personaj negativ vital din serialul “Breaking Bad”, acum având rol de dictator în Far Cry 6. Dictatorul se numeşte Anton Castillo şi îşi învaţă fiul, pe Diego cum se foloseşte o grenadă. Aparent Castillo se confruntă cu o revoluţie în ţara insulară pe care o conduce şi trebuie să o suprime. Aici intervine personajul nostru, care trebuie să îl ucidă pe “El Presidente”. Jocul va sosi pe 18 februarie 2021 şi va fi disponibil prin Ubisoft Store, dar şi prin Epic Games Store pe PC.

[embedded content]

Va ajunge şi pe Xbox One şi pe PlayStation 4, dar şi pe Google Stadia din prima zi. Se discută despre multe teorii şi anume că fiul lui Anton, Diego ar putea fi Vass din Far Cry 3, judecând după una dintre cicatricile sale. Apropo actorul care l-a jucat pe Vass a fost şi el personaj în “Breaking Bad” şi acum joacă alături de Giancarlo Esposito în “Better Call Saul”. Cât despre joc în sine, din capturile de ecran văzute de mine am observat că ne vom confrunta cu furtuni tropicale şi că armele arată… ciudat, ba chiar SF. Unele aduc cu Bioshock chiar.

Ca de obicei Far Cry 6 înseamnă să chemăm o miliţie în ajutor, să colaborăm cu animale sălbatice, să eliberăm outposts, fie prin stealth kills sau ca Rambo cu mitraliera. Vom conduce vehicule, iar insula lui Castillo ar fi cea mai mare de până acum în Far Cry. Noi jucăm cu Dani Rojas, un militant care vrea să îl dea jos pe Presidente. Vom putea să ne personalizăm personajul şi să alegem să jucăm cu femeie sau bărbat.

Visits: 72