Căștile Sony WH-1000XM4 vor sosi pe 6 august: model premium over the ear cu ANC

Sony a oferit un teaser în ultimele ore pentru viitoarea sa pereche de căști premium. E vorba despre modelul Sony WH-1000XM4, care ar urma să fie anunțat pe 5 august. Se vehiculează prețul de 379 de euro.

Publicitate

Scăpările legate de aceste căști datează de acum 8 luni, iar urmașul lui WH-1000XM3 e așteptat cu sufletul la gură de audiofili. Pe 6 august va avea loc un “anunț pentru iubitorii de muzică 2020” și în ciuda faptului că nu putem garanta că e vorba de căști, e probabil că ele să fie subiectul evenimentului.

Întărind această teorie, Sony Japonia a postat un teaser care ne îndeamnă să “wait 4 something exciting”, cu accentul pe cifra 4. Căștile ar putea începe să se vândă din septembrie, iar produsul ar trebui să aducă mici schimbări de design față de predecesor. Vom avea o bandă mai groasă care unește cupele, o balama nouă și un buton Custom, în locul celui NC/Ambient de pe XM2 și XM3.

XM4 va veni cu suport DSEE Extreme (Digital Sound Enhancement Engine). Prin această tehnologie căștile fac upscaling pentru fișierele comprimate de muzică digitală în timp real. Conectivitatea multi point este și ea în cărți, dar s-a renunțat la codecurile aptX și aptX HD. Căștile aduc și suport Bluetooth 5.0, anulare a zgomotului de fond și Speak to Chat, cu suport Google Assistant, Alexa și Siri.

Visits: 94