Razer a lansat un controller Kishi cu butoane de Xbox pentru telefoanele cu Android

2020 este anul cloud gaming-ului, iar Razer se adaptează lansând un controller Kishi pentru telefoanele Android. Acesta are fix butoanele unui controller Xbox şi e gândit pentru gaming prin Project XCloud pe telefoanele cu OS-ul Google.

Publicitate

Razer Kishi există deja şi costă 80 de dolari Acum avem un Kishi Universal Mobile Gaming Controller, care costă 109.99 euro. Serviciul de cloud gaming Microsoft se lansează pe 15 septembrie, dacă eraţi curioşi. Noul controller are un buton Xbox dedicat aproape de pad-ul direcţional şi aduce toate butoanele consacrate.

Avem 4 butoane shoulder, două thumbstick-uri puse în diagonală, 4 taste de acţiune şi D Pad. Există şi butoanele View şi Menu. Odată cu achiziţia acestui dispozitiv primiţi şi un trial de 14 zile la Xbox Game Pass Ultimate, pentru a încerca xCloud. Kishi se desparte în două, după modelul lui ASUS ROG Kunai sau controllerele Joy Con de pe Nintendo Switch.

Telefonul este amplasat între cele două jumătăţi de controller şi se conectează via port USB-C. Razer a confirmat că şi modelul clasic Kishi, cel fără layout şi branding Xbox va fi compatibil cu jocurile din xCloud. Pentru cei care nu vor să cheltuiască prea mulţi bani şi au deja o consolă Xbox sau PS4, pot folosi controllerele lor conectate la telefon pentru a se juca prin xCloud.

Visits: 63