Honor Hunter este o nouă serie de laptop-uri de gaming ce se pregătește de lansare; Are și un logo propriu

Dacă mai devreme în cursul acestei zile aflam că Redmi pregătește un laptop de gaming pentru lansare mâine, iată că acum ies la iveală și planurile Honor. Aceștia din urmă vor anunța curând pe piață seria de laptop-uri de gaming Honor Hunter despre care aflăm mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informația sosește via TechWay.ro și descoperim pe această cale și un teaser asociat noului lineup de notebook-uri. Deși aici nu ni se arată la față laptop-urile în sine, vedem logo-ul seriei Hunter care în imaginea de față este prezentat sub forma unui portal gata să ne transporte în universul virtual din jocuri.

Honor Hunter

Acel text în chineză pe care îl vedeți în teaser face referire la faptul că laptop-ul va fi mult mai subțire decât ne așteptăm. De regulă laptop-urile de gaming sunt grele și groase, dar în cazul acestui prim Honor Hunter se pare că nu va fi cazul de așa ceva. Nu știm când exact are loc debutul, dar putem specula pe seama dotărilor.

Mă aștept ca Honor să aducă aici un ecran Anti-Glare de 14 sau 15 inch cu rezoluție Full HD și rată de refresh de 120/144Hz. Ar fi cazul și unui panou frontal cu muchii înguste în jurul ecranului și la interior vor sosi soluții CPU de ultimă generație de la Intel și AMD. O soluție avansată de răcire va si cu siguranță la posturi, la fel și un SSD rapid și generos pentru a găzdui toate jocurile noastre preferate.

Acum nu ne rămâne decât să așteptăm și să vedem ce teasere și leak-uri mai apar!

Visits: 34