Laptop-ul de gaming REDMI G se lansează pe 14 august și îl vedem azi într-un prim teaser

Redmi G

Cei de la Xiaomi se pare că acordă mai multă atenție în 2020 și asupra segmentului de PC-uri, astfel că plănuiesc și o extindere în zona de gaming. Descoperim astăzi faptul că ni se pregătește notebook-ul de gaming Redmi G pentru un debut pe data de 14 august. Avem și un teaser și discutăm despre în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce aflăm în primul rând este faptul că laptop-ul de față va fi prezentat oficial chiar mâine, pe data de 14 august în China. Imaginea teaser ne prezintă un notebook cu muchii înguste pe 3 laturi ale panoului frontal și un display generos care estimez că ar avea o diagonală de 14 inch.

Zona de sub display este mai groasă și putem vedea și faptul că aici sub logo-ul REDMI apare camera web, mutată de sus unde nu a mai încăput. Vedem și o mică parte din lateral acolo unde sunt gurile de ventilație și ceea ce pare a fi un jack audio combo și un port USB.

Potrivit celor de la Xiaomi, acest laptop Redmi G va avea o soluție avansată de răcire pentru gaming fără întreruperi. Ni se promite și o performanță superioară livrată de procesoarele Intel Core i5-10200H, respectiv i5-10300H. Mă aștept la variante cu 8 sau 16 GB RAM, până la 1 TB stocare SSD și la un ecran cu rată de refresh 120Hz sau poate chiar 144Hz.

Mai multe detalii și prețurile de comercializare le vom afla mâine!

Visits: 53