Apple Watch Series 6 este acum oficial; Debutează și un model accesibil Apple Watch SE

Apple Watch Series 6

Pe lângă noile tablete iPad despre care v-am vorbit aici, ieri seară Apple a anunțat și upgrade-uri în portofoliul de ceasuri. Este vorba despre modelul high-end Apple Watch Series 6 și despre varianta de buget intitulată Watch SE. Ce ne rezervă fiecare în parte și cât costă aflați din rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Apple Watch Series 6

Primul model de pe listă este Watch Series 6 care aduce și câteva schimbări de look. Deși nu foarte vizibile, ceasul adoptă acum finisaje pe albastru și roșu pentru corpul său din aluminiu. Forma se păstrează iar la interior găsim procesorul nou Apple S6 dual-core cu 20% mai rapid decât S5.

Apple Watch Series 6

De asemenea, la interior mai întâlnim și un cip special U1 pentru antene Ultra Wideband care va asigura localizarea wireless de rază scurtă și care va oferi ceasului rolul de cheie digitală pentru mașină. Avem și o altă noutate sub forma senzorului O2 pentru măsurarea saturării oxigenului din sânge, un Always on Îmbunătățit și noi Watch Face-uri. Startul vânzărilor s-a dat deja și prețurile din SUA sunt următoarele:

  • GPS aluminiu (40mm): 399 dolari
  • GPS aluminiu (44mm): 429 dolari
  • GPS + Cellular (40mm): 499 dolari
  • GPS + Cellular (44mm): 529 dolari

Apple Watch SE

Apple Watch SE

Trecem mai departe la varianta de buget intitulată Watch SE care adoptă design-ul lui Watch Series 4 și procesorul de pe ceasul Series 5. Avem totuși și piese actualizate, astfel că accelerometrul, giroscopul și altimetrul AOD sunt cele de pe Watch 6. De asemenea, este important de menționat că smartwatch-ul are și funcție de detecție a căderii.

Apple Watch SE

Mai avem și buton Crown cu feedback haptic, Bluetooth 5.0 și funcție Walkie Talkie. Prețul de pornire pentru varianta GPS de 40mm este de 279 dolari, respectiv 309 dolari pentru cea de 44mm. În cazul în care doriți și suport 4G va trebui să mai scoateți din buzunar aproximativ 50 de dolari.

Visits: 27