ROG Phone 3 este disponibil in Romania – Cat costa noul telefon?

ROG Phone 3 este cel mai puternic telefon de gaming de pe piata, iar acum este disponibil si in Romania. Telefonul are la baza cea mai noua platforma mobile Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu functiile Elite Gaming, racire GameCool 3 si conectivitate 5G. Ecranul AMOLED cu diagonala de 6.59″ si rata de refresh de 144Hz ofera culori vii si precise care imbunatatesc dinamica si fac experienta de joc mai placuta.

Cea mai tare configuratie disponibila pe un „gamephone”

ROG Phone 3 este construit in jurul celei mai puternice platforme mobile de la Qualcomm. Acesta include si conectivitate 5G si functii speciale dedicate pasionatilor de jocuri pe mobil. Chipset-ul este racit de sistemul GameCool 3 si este proiectat sa livreze non-stop performanta ultra-fluida.

Ecranul AMOLED de 6.59″ de pe ROG Phone 3 ofera o acuratete a culorilor Delta-E <1. Ecranul are o rata de refresh de pana la 144Hz, un timp de raspuns de 1ms si o latenta la atingere de 25 de milisecunde. Telefonul a trecut si testele de certificare TUV Rheinland Low Blue Light si Flicker Reduced. Avand pana la 16GB de memorie RAM LPDDR5 si un ROM UFS 3.1 ultra-rapid de 512GB, telefonul ofera cea mai buna performanta posibila in majoritatea aplicatiilor compatibile cu sistemul de operare Android.

ROG Phone 3

Echipat pentru gaming

Fiind un telefon construit pentru gaming beneficiaza de caracteristicile de succes ale modelelor precedente: portul unic de incarcare montat pe lateral si o baterie mare de 6000mAh. Sistemul intuitiv AirTrigger 3 include acum un senzor de miscare in plus fata de senzorii touch ultrasonici. In acest fel le ofera jucatorilor mai multe modalitati de a controla actiunea. Software-ul de optimizare a performantelor X Mode suporta acum ajustarea mutiplilor parametri ai sistemului, facand si mai usoara dezvlantuirea puterii complete a telefonului.

ROG Phone 3 este disponibil in magazinle specializate din Romania la pretul de aproximativ 4999 de lei.

Visits: 47