Noul Google Chromecast “Sabrina” cu Android TV apare în noi imagini, cu telecomanda regândită

Am scris de câteva ori deja despre noul Google Chromecast cu numele de cod “Sabrina”, iar acum avem parte de noi scăpări de imagini ale produsului. De această dată vedem atât noul dongle, cu formă ovală, dar şi cu o telecomanda regândita, cu un nou aranjament al butoanelor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest Chromecast are Android TV la bază şi aduce o telecomandă cu butoane YouTube, Netflix, Home, mut, Google Assistant şi back. Dongle-ul arată ca un puc de hockey, doar că mai alungit şi vine cu un conector HDMI la capătul unui cablu scurt. Avem şi un buton în spate, pentru reset probabil, dar şi un conector pentru alimentare. Revenind la telecomandă, pe lângă butoanele menţionate avem şi un buton Power şi unul Menu/Exit, dar şi un pad direcţional ce aminteşte de mecanismul navigaţional de pe iPod-urile mai vechi. Ar trebui să fie şi butoane laterale, pentru volum.

La interior aşteptăm aceeaşi tehnologie folosită pe diferite stick-uri Android TV, inclusiv un procesor quad core AMLogic S905X2, alături de 2 GB RAM şi o cantitate rezonabilă de memorie internă. Alte scăpări au menţionat şi WiFi 5 şi Bluetooth 4.1.

Google are programat pe 30 septembrie un eveniment care ne va aduce noi dispozitive, posibil şi Pixel 5. Sunt zvonuri că acest nou Chromecast va costa 49.99 dolari şi va sosi pe cel puţin 3 culori. E vorba despre roz, gri/alb şi albastru. Google a confirmat deja şi că pe final de lună septembrie va lansa şi o boxă inteligentă.

Visits: 59