Xiaomi Mi TV Box 4S s-a lansat oficial, dar nu și pentru noi

Xiaomi Mi TV Box 4S s-a lansat oficial, dar nu și pentru noi

După lansarea versiunii Mi Box 4 SE în ianuarie anul trecut, nu au mai existat produse Mi Box noi de 20 de luni. Acest lucru poate suna normal pentru mulți utilizatori care nu cunosc produsele Xiaomi TV. Totuși, cei care nu urmăresc acest brand, ar trebui să știe că Xiaomi este unul dintre principalii producători în materie de TV Box-uri în multe regiuni.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ieri dimineață, canalul oficial Weibo al Xiaomi a anunțat: Ne vedem mâine pentru noul Mi Box 4S! Programarea se deschide pe 21 octombrie, iar prețul este de 289 de yuani (43 USD).

După cum era de așteptat, Xiaomi a lansat oficial Mi Box 4S în China pentru suma de 289 de yuani (43 USD). Ieri, compania a dezvăluit doar anumite elemente ale acestui produs, dar astăzi, specificațiile acestuia sunt dezvăluite complet. Din păcate însă, acesta nu aduce niciun upgrade hardware.

Mi TV Box 4S, recent dezvăluit, este identic cu Mi Box 4 original, lansat în 2018. Acesta din urmă este vândut ca Mi Box S și Mi Box 4K pe piețele globale.

Specificații

Este alimentat de același chipset Amlogic S905X quad-core pe 64 de biți cu 4 nuclee ARM Cortex-A53 și GPU Mali 450. Cantitatea de memorie RAM și stocarea  rămân neschimbate.

Cel mai recent TV Box al gigantul tehnologic acceptă redarea video 4K 60 fps (H.265), HDR, Dolby Audio și sunet DTS. Conține aceeași telecomandă cu aspect minimalist, inclusă în cutia tuturor produselor Mi TV, cu tastă pentru asistență vocală și microfon.

În ceea ce privește conectivitatea, dispozitivul vine cu WiFi 5 dual-band, Bluetooth 4.3, 1 x HMDI 2.0, 1 x USB 2.0, mufă pentru căști de 3,5 mm și mufă de alimentare. Rulează Android 6.0 Marshmallow cu PatchWall UI.

Dacă acest produs va fi inclus pe plan global, va rula Android TV Pie, la fel ca Mi Box S/Mi Box 4K. Oricum, probabil că nu se va lansa în afara Chinei, deoarece noul model nu are nimic special față de modelul anterior.

Acestea fiind spuse, în țara sa de origine, Xiaomi vinde noul Mi Box în varianta albă. De fapt, noul Mi Box 4S vine doar pe culoare albă. Compania ar trebui să aducă această opțiune de culoare și în alte regiuni. Totuși, dacă culoarea nu este o problemă, puteți găsi Mi TV Box S disponibil pe plan local prin intermediul eMAG.

Visits: 51