Demon’s Souls – Cum sa-l joci folosind controller bongo pentru Donkey Kong…?

Sunt momente cand tu, ca jucator de Demon’s Souls, te intrebi ce ai de gand sa faci cu viata ta. Probabil ca si tipul asta a facut acelasi lucru.

Vine o zi cand chiar esti plictisit, si decizi, de exemplu, sa-l alegi pe Winston si sa te joci Overwatch folosind banane. Sau, de ce nu, sa termini Dark Souls nu cu un gamepad, ci cu un dancepad. Dupa cum ar spune americanu’, „nu-i stupid daca functioneaza”.

Pe asta cred ca s-a bazat si individul acesta, atunci cand a decis sa se ia la tranta cu Demon’s Souls pentru PS5 folosing crontroller-ul bongo specific jocurilor Donkey Kong. Asa-numitului Super Louis 64 nu i s-a parut suficient atunci cand si-a transformat si el controller-ele in banane pentru Dark Souls III sau cand s-a hotarat sa foloseasca acea chitara de Guitar Hero in scopuri neortodoxe.

In „magnum opus-ul” de pe canalul sau de YouTube, Super Louis 64 detaliaza procesul de remapping al tastelor si al functiilor pentru Demon’s Souls. In esenta, jucatorul a scos din functiune absolut toate comenzile, cu exceptia controalelor cele mai importante, adica movement, attack si camera reset. Acesta este determinat sa completeze Demon’s Souls folosind controller-ul bongo.

Nimic neobisnuit. Nu, domnule, de ce ar fi o surpriza dorinta asta? Pana la urma, Super Louis 64 a terminat Sekiro folosind aceeasi metoda, ba chiar a castigat si unele meciuri online de Call of Duty: Modern Warfare.

Demon’s Souls – Cand plictiseala survine, creativitatea intervine

In special in aceste vremuri tulburi. Da, suna putin cam dramatic, dar totul de dragul inovatiei si al posibilitatilor nelimitate oferite de jocuri si de tehnologie. Recent, am inceput sa ma uit din ce in ce mai des la livestreams si la challenge-urile tot mai creative pe care jucatorii le nascocesc. Trebuie sa recunosc, sunt impresionat pe zi ce trece, mai ales atunci cand vine vorba de titlurile Souls. Am fost alaturi de un individ in calatoria sa prin Dark Souls Trilogy No Hit Run, dar fazele cu bananele sau cu bongo-urile pentru Demon’s Souls sunt „pure entertainment”.

Visits: 39