Galaxy S21 Plus, dezvaluit intr-un hands-on video

Dupa ce  postarile de pe social media ne-au inecat in leak-uri si speculatii, a venit timpul ca seria Galaxy S21 de la Samsung sa ni se arate si in video, nu doar in schite.

Un nene a postat pe canalul sau de YouTube un hands-on in care ne prezinta un Galaxy S21 Plus, alaturi de scorurile optiune in Geekbench.

Samsung Galaxy S21 Plus ofera niste scoruri interesante si in single-core, si in multi-core. Ruland Geekbench, viitorul flagship scoate 1,115 pe partea single-core, alaturi de o performanta multi-core de 3,326 de puncte.

Clipul indica acuratetea informatiilor oferite de schitele si documentele care si-au facut loc pe Internet, gratie expertilor in leak-uri. Dupa cum se vede, ecranul este, intr-adevar, aproape bezel-less, marginile abia observandu-se. Suprafata care contine camerele foto de pe spate este incorporata in rama telefonului, iar interfata este foarte fluida si eleganta.

Bineinteles, ca flagship pentru 2021, seria Galaxy S21 va rula pe sistemul de operare Android 11. Exista mari sanse ca noile smartphone-uri Samsung sa fie ajutate de puterea chipset-ului Snapdragon 888 de la Qualcomm, desi aici intervin mici „controverse”.

Pentru Galaxy S21 Plus, suportul S Pen nu are sanse mari de existenta, lasand asta in seama fratelui mai mare, si anume S21 Ultra. Leak-urile anterioare indica in mod clar prezenta compatibilitatii lui Ultra cu stylus-ul, insa cel din urma va fi comercializat separat, probabil intr-o carcasa special conceputa pentru un astfel de accesoriu.

In cele din urma, nu ne ramane decat sa asteptam cuminti pana spre a doua jumatate a lunii ianuarie, atunci cand comunitatea este ferm convinsa ca seria high-end Samsung va vedea lumina zilei.

Visits: 44