OnePlus 9 ajunge pe net, cu mult inainte de a fi anuntat oficial

In mod normal, noul OnePlus ar trebui sa fie anuntat oficial abia anul viitor, in martie sau aprilie, dar se pare ca Internetul este iute ca gandul si mereu o ia inaintea companiilor.

OnePlus 9 este infractorul surprins in imagini de PhoneArena.  Este vorba de un smartphone cu display 6.55″, cu rezolutie 2400 x 18080 Full-HD+ si rata de refresh de 120Hz, la fel ca in cazul lui OnePlus 8T, alaturi de un aspect-ratio de 20:9.

OnePlus 9

Smartphone-ul vine cu un set de trei camere foto pe spate, doua obiective maricele alaturi de un senzor micut.

PhoneArena indica si posibilele specificatii ale modelului. OnePlus 9 are sanse sa functioneze pe chipset-ul Snapdragon 888, avand 8GB de RAM si o stocare de 128 de GB, cu mentiunea ca aceasta nu poate fi extinsa prin microSD. Ca sistem de operare, ne putem astepta la OxygenOS, ruland peste Android 11.

OnePlus 9

Chiar daca informatiile nu sunt oficiale, este interesat de observat ca prototipul in cauza se potriveste destul de bine cu randarile postate la sfarsitul lunii noiembrie.

OnePlus 9 – A fi sau a nu fi downgrade?

In cele din urma, leak-urile aduc in discutie o problema destul de importanta pentru multi utilizatori: caracteristicile foto. Multa lume se plange de faptul ca obiectivele lui OnePlus 9 ar fi foarte slabe, definindu-le chiar ca un downgrade.

Cei de la PhoneArena nu au reusit sa stabileasca rezolutiile intocmai, din cauza software-ului preinstalat. Prototipul nu se oboseste sa ofere camere foto puternice, leakerii mizand pe o camera principala de 12 MP pe spate si un obiectiv de 6 MP pe fata. Se speculeaza ca versiunea finala a telefonului va transforma respectivele rezolutii in 48 MP pe spate, respectiv 12 MP pe camera de selfie.

OnePlus 9 mai are destul de asteptat pana sa fie anuntat oficial. Tot atunci vom afla (probabil) daca specificatiile sale finale difera drastic fata de cele de pe prototipul actual. Intre timp, modelul 8T este destul de popular in randul fanilor Cyberpunk 2077, si asta clar nu datorita configuratiilor sale.

Visits: 108