Tim Drone

Hitman 3 oferă transferul gratuit al conținutului din Hitman 1 și 2

Nebunia asta a multitudinii de platforme pe care se lansează jocurile devine din ce în ce mai nașpa, inclusiv pentru Hitman 3.

Săptămâna trecută, IO Interactive  a anunțat că jucătorii care vor dori să aibă parte de conținutul lui Hitman 1 și 2 în noul sequel vor fi nevoiți să cumpere din nou primele două jocuri. Problema în cauză se datorează faptului că H3 va fi lansat exclusiv pe Epic Games Store (ca și în cazul lui Metro Exodus, de altfel), iar cei care aveau jocurile pe Steam trebuiau să achiziționeze  Hitman 2 Access Pass ca să-și poată importa locațiile în noul titlu al seriei.

Acum, IO Interactive schimbă placa și lansează un anunț important. Studioul colaborează cu Epic Games Store pentru a-i asigura pe fani că nu vor trebui să-și cumpere Hitman 1 și 2 și pe această platformă. Cu mențiunea că aventurile cheliosului nostru preferat vor continua miercurea aceasta, pe 20 ianuarie, vestea dezvoltatorilor este mană cerească.

Până când se rezolvă partea problemei ce vizează H2, cei care dau pre-order pentru H3 pe PC sau care îl cumpără în decurs de zece zile de la lansare vor primi oricum în dar Hitman 1 GOTY Access Pass. Since să fiu, începe să mi se cam ia de atâtea platforme.

Steam, Origin, Ubisoft Connect, Epic Games Store, GOG. Deja se adună prea multe librării de gestionat, și deși avem parte de eforturile îndrăznețte ale GOG-ului 2.0 de a sincroniza toate conturile de pe toate platformele sub o singură interfață, tot sunt de părere că account linking-ul este o bătaie de cap destul de mare. Plus că sunt genul de persoană care preferă jocurile pe Steam pe motivul accesibilității oferite de platformă și tonele de achievement-uri și DLC-uri Steam exclusive care m-au făcut să iau jocuri obținute gratuit pe Epic și să le cumpăr din nou…

Steam + jocuri ce necesită cont Origin sau Ubisoft Connect

Epic Games Store + jocuri ce necesită cont Rockstar Games, Ubisoft și alte alea

GOG 2.0 și chinul de pe lume dacă vrei să-ți deconectezi celelalte conturi de la interfața principală

Iar astea ar fi cele mai recurente exemple din cazul „ce e mult strică”

Visits: 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *